Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bocsásak meg neki? vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Táborban történt:// Mindenki mondta h bejövök neki.Ott ismerkedtünk meg.Dobált,kedvesebb volt velem mint a többiekkel,fogdosta a kezem,mindig bámult stb.A tábor után 2 héttel csináltunk egy összejövetelt nálunk,mindenki ott volt , miután elment bevallottam neki h szeretem , ő is mondta h szeret , másnap véletlen megláttam h egy csaj képéhez irta h jaj de szép vagy szív stb.Mondtam neki h ha ezzel a csajjal jár akkor mért mondta nekem h szeret erre elkezdett magyarázkodni,én sírtam is:)).Nem győzött meg de azt mondtam neki h nem haragszok, mert azt mondta h írt a csajnak h szakítanak.Én egészen eddig attól rettegtem minden nap h még mindig együtt vannak.Barátnőmnek elmeséltem az egészet és azt is h átvert és ő elmondta neki h nem bízok benne és most közölte velem h még mindig együtt van a csajjal de már nem szereti, engem szeret azt mondta.Én ezt nem annyit a hiszem el h nem szereti a csajt mert akkor már rég szakított volna vele.Az még meglehet h engem szeret mert megérzem de szerintem a lányt is szereti, de ő azt mondta h a lányt nem szereti én meg mondtam h akkor mért van vele együtt és azt mondta h azért mert várja a megfelelő pillanatot a szakításra, ht nem tudom h mi lesz a megfelelő mert osztálytársa a csaj és szerintem nem fog vele szakítani , és én ezt annyira nem is tudhatom mert nem egy városban lakunk, és azt mondta h ha találkozunk akkor kérdez valamit.. és utánna szakít a csajjal ht nem tudom.Kérek mindenkit h írja le a véleményét!!:)) köszönöm:))
2013. szept. 1. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem tényleg szakítani akar vele csak nem akar bunkó lenni vele és személyesen akarja
2013. szept. 1. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

minden mondatban legalább 8x benne van hogy HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

amúgy meg megcsalt, nem értem ezt, hogy nem lehet eldönteni

2013. szept. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!