Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes lehet informatikussal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet informatikussal párkapcsolatot kezdeni? Hűség és anyagiak szempontjából is kérdem.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy embertől is függ. Kíváncsi vagyok, hogy Ti mit tapasztaltatok 25-35 év közöttiekkel.

2013. aug. 31. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Princess Naiva válasza:

Igen, érdemes ;)

Ezt mondjuk nem anyagi szempontokból írtam, azt nem is láttam. Ezt nem tudom mondani, erre nem figyelek -.-

2013. aug. 31. 22:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Látom, hogy továbbra is gyerekes, egyetlen nőben csalódott, sipánkodó, számítógéphomokos fiúk válaszoltak.

Ezennel ezt a kérdést lezárom; ilyen válaszoknak semmi értelme. Mellesleg a kérdés kifejezetten nőtársaimnak szólt és megsúgom, hogy nő létemre én is informatikus vagyok. Hajrá felszínesség, kedves gyerekek!

2013. aug. 31. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
ja és akkor vagy te informatikus amikor én pettyes varánusz
2013. aug. 31. 22:34
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha valóban informatikus lennél,akkor nem kérdeztél volna 1 ekkora f@.szságot.Már megbocsáss!Főleg,hogy akkor elvileg a csoporttársaid lévén ismertél volna pár "ilyen" embert.És ha véletlenül félreértettek is volna itt."Hűség és anyagiak szempontjából is kérdem".(Ezen mondjuk nem tudom mit lehet félreérteni.De most ezt hagyjuk.)Akkor tanulj meg érthetően fogalmazni és kérdezni.A hasonló számító nőtársaidat meg ne itt keresd,te üresfejű liba.
2013. aug. 31. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem azért mondom de ha én össze akarok jönni egy lánnyal akkor pont nem érdekel hogy kozmetikus vagy sírásó vagy akármi is. Se pénz, se hűség szempontjából. De én nem is gondoltam hogy valakinek ilyen megfordul a fejében. 26f
2013. aug. 31. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Mi az hogy sipánkodó,te szerencsétlen?
2013. aug. 31. 22:49
 17/18 HalkHogen ***** válasza:
Fölteszem, a "sipákoló" és a "sopánkodó" keresztezése. :D
2013. szept. 1. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Informatikus... Én meg Obama vagyok, a világbéke megteremtője... A többire válaszolni se lehet, annyira alsó színvonalúak.
2013. szept. 1. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!