Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek a távkapcsolatba? Véleményt?
Esetleg ha valakinek van tapasztalata, írna privátot?
(a korod és a nemedet írd meg léci.)
17L
komoyl kapcsoaltom az összes távkapcsolat volt.
120 km
80 km
60 km
vannak jó, és rossz oldalai is.
szivesne kifejtem ha kiváncsi bvagy bővebben tapasztalatok stb. de csak privibe.
Heló!
Az elején az volt, aztán 9 hónapig együtt laktunk, most 600 km-re vagyo ka páromtól. 3 éve lesz, hogy együtt vagyunk. Együtt is maradunk, 3 hónapja vagyunk ilyen nagy távolságra, és így is marad ez 2-3 évig. De ha szeretsz valakit, és tudod, hogy ő ketll, mert nem lehet, és nincs is jobb nála, akkor a távolság nem akadály.
Ahogy az sem, hogy sokban hasonló az érdeklődésünk, mindketten termékeny életet élünk, elég intelligensek vagyunk egymáshoz, és van kellő különbség is köztünk. Ráadásként jegyzem meg, hogy nekünk nem okoz gondot napi leglaább 1-2 órát beszélni, együtt lenni - még ha sokszor csak virtuálisan is -, ellenben nagyon sok "párral" - bár én azokat képtelen vagoyk elfogadni, akik úgy állnak egy kapcsolathoz, hogy lezs ami lesz, meg hogy úgyse vele élem le az életem, az nem kapcsolat, csak annak a kicsúfulása.
Szóval máködhet egy távkapcsolat, de akkor annak kapcsolatnak kell lennie, és nem valami ámításnak, félrevezető, értelmetlen valaminek.
Köszönöm a válaszokat!
Én is távkapcsolatban vagyok, és remélem hogy müködni is fog, csak kiváncsi voltam a ti véleményetekre is...
1 órányira lakott tőled? Hát az nem sok.
De köszi hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!