Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos lehetek neki?

Figyelt kérdés
egyik nap este nagyon rossz kedvem volt,amit sajnos a barátomon vezettem le. Nem veszekedtem vele,csak csendben voltam és feküdtem az ágyon. Magához ölelt és elkezdett sírni. Megkérdeztem,hogy miért sír és azt mondta,hogy megsiratja az hogy szomorúnak lát. Még egyik barátom se sírt csak ezért,sőt egyáltalán nem. Ennyire fontos lehetek neki?? 2 hónapja vagyunk együtt. ( 15/L 17/F)

2013. aug. 31. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Még egyik barátom se sírt"

--> 15 éves lányról beszélünk

2013. aug. 31. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
rajta kívül 2 volt
2013. aug. 31. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen reális ennyi idősen. ;)
2013. aug. 31. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Eldobom az agyam.
2013. aug. 31. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez romantikusan hangzik,viszont vigyázz az ilyen túl nyálas pasikkal.Ők tipikusan hamar megszeretnek valakit,és nagyon tudnak ragaszkodni hozzá,az első pár hónap maga a mennyország,aztán ha elmúlt a kezdeti lelkesedésük,iszonyú tapló hangulatemberekké tudnak válni.Ráadásul könnyen át is verhetnek az ilyenek,mivel könnyen szerelmbe esnek,az hamar el is múlhat.
2013. aug. 31. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem beteges,szakitásnál az ilyenek fenyegetöznek öngyilkossággal
2013. aug. 31. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!