Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos lehetek neki?

Figyelt kérdés

A barátom más mint az előző, viselkedés szempontjából,...ugyanis arról van szó, hogy az exem nyugodt, punnyadós ember volt,de amint szabad ideje lett azt mindig velem töltötte(igaz, hogy megcsalt később,......de sokáig éreztem h fontos vagyok számára,no, de ez egy másik story(azóta is keres))

A mostani barátom eléggé pörgős és nekem ez fura,szokatlan... ismertem régebbről, akkor is ilyen volt.

Szerinte nem gond a külön bulizás sem,persze nekem ez is szöget ütött,de ezt nem rég megbeszéltük, hogy ám legyen,.és ő is mondta hogy ez sűrűn nem fog előfordulni,megígéri.

A másik ami bánt, hogy nem tudom fontos vagyok-e számára az előző barátomhoz képest,mert ő most a haverokkal is szeret sokat lenni,tehát találkozunk,kedves, aranyos,(udvarol,büszke rám, szokta mondani, és akar..rózsa, üzenetek, a haverjai is bírnak engem,mondják nekem..stb) de van úgy hogy én ráérek és tudja is,de a haverokkal ül össze és nekem nagyon fura,mert így azt érzem hogy csak úgy vagyok neki. Általában, ha az ember szerelmes minden idejét a szerelmével akarja tölteni. Mindig elmondja, hol van mit csinál, ha nem is előtte, de később elmeséli. Attól nem félek, hogy megcsal, nem az a gondom, hanem kételkedem abban, hogy igazán szeret.

Hogy érhetném el azt, hogy fontos legyek...buta kérdés,mert ezért általában nem kell küzdeni, de sokat változtam én is az exem miatt, idegbeteg" lettem és őt is szekálom ugyan úgy, amit persze nem kellene.Vagy tényleg nem szeret csak úgy vagyok neki, vagy ilyennek kell elfogadnom, mert attól még érezhet irántam méllyen

(nem egy helyes gyerek, ...és az is eszembe jutott, hogy csak azért vagyok neki, hogy esztétikailag képviseljem , mutatkozzak vele)én sem vagyok bombázó, átlag csaj vagyok),de mindenki csodálkozik, hogy vele járok.

Válaszokat előre is köszönöm!

Búsuló Idegbeteg Csaj, aki igyekszik változni,de nehéz!

2009. máj. 31. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

belga - az a baj...mekkora igazságot énekelnek benne:D

ha most jöttetek össze ne várd el h szerelmes legyen beléd..ez számomra nem egy 1hét alatt kialakult érzés és szerintem fontos vagy neki..énis pörgős vok de nemszeretem minden időmet a csajomra pazarolni

2009. máj. 31. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Most próbáljuk harmadjára, még rég az ex miatt voltak gondok.
2009. máj. 31. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális dolog, nem kell minden időt együtt tölteni. Nő vagyok, és ez a tapasztalatom. Ha egyébként kedves veled, meg érzed hogy nem csajozik, akkor nincs gond. Hadd haverozzon. Ha mélyül a kapcsolat, akkor ez a haverozási idő lecsökken. De el sose fog tűnni, és nem is baj.

Bár hogy írtad ez a harmadik próbálkozásotok, ez azért érdekes. hogyhogy bekavart az ex? nem igazán értem...

2009. jún. 1. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:

A bekavarás úgy történt,hogy a mostani barátom akkor jelent meg amikor én még frissen szakítottam az exel, és hiába küzdött udvarolt, ...az érzéseim még mindig a másikhoz húztak, nem tudtam mit akarok(csak annyit h talán így felejtek)Azóta sok idő el telt, és már nincs problémám az ex miatt, de azóta a mostani barátom rajongása is alább hagyott.

Amit nagyon unok, hogy én még sosem mondtam azt h nem érek rá, más a programom, de ő amikor úgy gondolja "csettint" és megyek. Előre nem tervez, ahogy ő mondaná -ahogy épp alakul

Én azért szeretnék mindent tudni előre.pl azt, másnap tudunk-e találkozni, nem aznap ugrasztani.

De döntöttem, én se fogok ráérni, ha szól. Kicsit hanyagolni fogom. Majd meglátjuk mi lesz, de akkor sem érzem azt, hogy fontos lennék, csak vagyok, mert miért ne?! van barátnője is ennyi, és a lényeg a haverok.

2009. jún. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!