Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyukám bár tudja hogy nemvagyok már szűz, mégis nem engedi hogy ott aludjak a barátomnál vagy ő nálam. Vagy ha meg engedné akkor : oké de külön ágyban. Valaki tanács?
mitmondhatnék neki? vagy mit csináljak hogy ne legyen ilyen, szerintem ez hülyeség hogy nem engedi.
hisz tudja hogy nem vagyok már szűz és 8 hónapja eggyütt vagyok már a barátommal. van valaki akinek ugyanilyen a helyzete?
Rossz a logikád!
Attól még, hogy nem vagy szűz, SEMMI sem indokolja, hogy a szüleid támogassák, hogy csúnyán kifejezve: rendszeresen b szasd magad!
Fogadd el!
azért mert nem vagy szűz, terhes még lehetsz :D
gondolom ezért nem engedik, hogy minél kevesebb esély legyen.
ülj le anyukáddal és beszéld meg vele, hogy attól mert nem alszol ott, akkor is tudtok szexelni, szóval ez nem változtat semmin, és nyugtasd meg arról hogy mindig védekeztek :D
Mondom, szerintem nem ezen van a hangsúly.
Egyszerűen csak nem akar asszisztálni.
Nem akarja, hogy akkor legyetek együtt, amikor mindenki otthon van.
Úgy véli, hogy az az intimitás, amit az együttalvás ad (és ami néha több, mint a konkrét szex), még "nem jár neked".
Majd ha felnőttél, azt csinálsz, amit akarsz.
Nincs véletlenül kistestvéred? Az is egyértelműsítené a dolgot.
az én anyám is ezt csinálja... pedig már 20 elmúltam.
gyógyszert szedek, az ő tudtával, tudja hogy a barátommal voltam és mégsem. hozzám nem jöhet aludni
azt mondta én mehetek de közölte hogy az ő házában nem lesz szex -.- (mintha bárkit is zavarnánk a saját szobámban)
szóval marha furák egyes szülők
persze ha nincs itthon úgyis csináljuk, szóval akkor már igazán engedhetné
Nem értitek a felnőtteket.
Sokkal könnyebb elfogadni a tényt, hogy a gyerek, akit szült, szoptatott, babusgatott... már felnőtt, ha nem akkor döfködik a gyerkőcöt, amikor ő is otthon van. Kész, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!