Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban a régi, hagyomá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban a régi, hagyományos értékek miért nem érnek semmit se? Miért nem számítanak a belső értékek?

Figyelt kérdés
A főleg a lányoknál nem számít. Ha választani kell a csillogás, pénz és a hűség, megbízhatóság között akkor az a tapasztalatom, hogy a nagy többségnek kizárólag csak az anyagiak számítanak egy kapcsolatban, még ha ők maguk mást mondanak akkor is. Saját maguknak is hazudnak ez ügyben.

2013. aug. 31. 12:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Az önbizalom építésed következő lépcsője lehetne az, hogy ne egy 37 százalékos önjelölt moderátor mondja meg mit és hol csinálj.

Nem kell mindig elnézéseket kérni.

2013. aug. 31. 13:53
 22/41 anonim ***** válasza:

Attól hogy neked 86% az arányod,nem jelenti azt hogy jók a megláttásaid.

Azt vettem észre hogy akiknek magas a százalákuk,általában sablonos,birkacsorda szöveget nyomatnak.

Nem mondtam hogy elnézést kell kérni,és azt sem hogy moderátor vagyok.

De a trollkodás nem szép dolog.

Ha nem a kérdésre válaszolsz,nyiss új témát vagy menj privátba,mindkettőre van lehetőség,pont azért hogy ne mások kérdéseit trollkod szét.

2013. aug. 31. 13:59
 23/41 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem vagyok én mindig ilyen alázatos! :D

Csak ma túl jó kedvem van ahhoz, hogy bunkózzak és elküldjek embereket a búsba. ;) Az ilyen napokat ki kell használni.

2013. aug. 31. 13:59
 24/41 anonim ***** válasza:
De most már hagyjátok abba gyerekek, morcos leszek. ;(
2013. aug. 31. 14:01
 25/41 anonim ***** válasza:

Miért kellene bunkóznod.

Én sem bunkóztam.

Ne a 21-es mondja meg hogy neked hogyan kell viselkedned.

Nem attól kell valakinek önbizalma legyen hogy bunkózik és beszólogat msáoknak.

Sőt ha néha elnézést kérünk az sem rossz dolog.

2013. aug. 31. 14:02
 26/41 anonim ***** válasza:

Akkor én itt be is fejeztem a trollkodást.

Bár válasz már nem hiszem hogy érzeki a kérdésre.

Meg amúgy is elmondtam a helyes választ a kérdésre.

2013. aug. 31. 14:04
 27/41 anonim ***** válasza:

Kicsi vagy te még ahhoz, hogy engem gyerekezz :D

2013. aug. 31. 14:18
 28/41 anonim ***** válasza:

valahogy éreztem h ide lyukadunk ki.

Még egy megmondó ember

2013. aug. 31. 14:23
 29/41 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel, ez főként a lányokra jellemző. Ha válogatni lehet, akkor naná hogy mindig a leggazdagabb pasit szemelik ki. Az az oka, hogy felszínesek és anyagiasak, és mivel azt küldhetnek el az anyjukba akit akarnak, simán megtehetik hogy egy gazdag fószerrel jönnek össze.

"Úgyhogy keress sok pénz, vagy gyúrjál sokat az itteni siránkozás nem visz előrébb."

Na, csak kibújt a szög a zsákból. Legyen gazdag, legyen kigyúrt, meg toronyóra lánccal :D És akkor lehet csodálkozni, miért van egyre több szingli pasas.

2013. aug. 31. 15:34
 30/41 anonim ***** válasza:

Azért van egyre több szingli pasi,mert egyre több az igénytelen,életképtelen férfi.

Ha nem az számít egy férfiban hogy milyen a külseje,mennyi a pénze akkor mi?

Mi alapján válasszon ki egy nő egy férfit?Az alapján hogy az adott férfi milyen jófejnek megbízhatónak,hűségesnek stb.-nek gondolja vagy mutatja magát.

Ez nem felszínesség,hanem ez a természet törvénye.

Miért akarjuk áthágni a természeti törvényeket és modnani rájuk azt hogy azok betartása felszínesség?

2013. aug. 31. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!