Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a régi, hagyományos értékek miért nem érnek semmit se? Miért nem számítanak a belső értékek?
# 10
Kémia nálam = vonzalom.
Ha nem vonzódom a pasihoz rövid időn belül, akkor sosem fogok beleszeretni.
Teccikérteni? :)
# 11
Igen. Emiatt is. Már "lejárt szavatosságú" kapcsolat volt, egyedül az tartotta életben, hogy valamelyest felnézett rám. Aztán hirtelen padlóra kerültem. Ahelyett, hogy mellém állt volna (jóban-rosszban) inkább elkalandozott máshová. Ma már nem bánom, szörnyű életem lett volna vele. Megnősült, idősebb gyerekes nőt vett el...az biztos jobb, mint én voltam. :) Hát kívánom, hogy legyen vele boldog. :)
Nem én tartottam el, de kijelentette, hogy neki olyan barátnő nem kell, aki nem rendelkezik biztos anyagi háttérrel...tényleg nem a pénzről szólt?
Én hülye, még vissza is fogadtam volna a megcsalás után.
Bocs, nem úgy mondta, hogy biztos anyagi háttérrel, hanem úgy, hogy "megalapozott háttérrel". Erre én kérdeztem, hogy miféle háttér, erre már nem válaszolt. Rögtön tudtam, hogy a pénzről van szó. Két hónapig bírta úgy velem, hogy munkanélküli voltam. Még csak nem is laktunk együtt...úgyhogy semmi nem terhelte.
De azt hiszem, nem az én párkapcsolatom volt a téma. :)
Ne trollkodjatok.
Ha nem a kérdésre válaszoltok,kezdjetek egy új témát vagy menjetek privátba.
Bocs, hogy széttrollkodtam egy kedves kisfiú kérdését, aki rájött hogy működik a világ, és most idejött siránkozni.
Tessék itt egy válasz:
A belső értékek igenis számítanak. Csak nem első körben. Úgyhogy amíg nem vagy jól kinéző és/vagy gazdag, addig senki nem lesz kíváncsi a belső értékeidre.
Úgyhogy keress sok pénz, vagy gyúrjál sokat az itteni siránkozás nem visz előrébb.
# 17 Így van. Rajta vagyok, hogy még egyszer ne fordulhasson elő.
# 18 Nem trollkodunk, csak beszélgetünk. De nyugi, már itt sem vagyok. Máskülönben te is reagáltál a válaszomra, szóval te sem szorosan a témához írtál. ;)
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!