Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit érdemes várni egy lányra?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 10:24
11/21 anonim válasza:
Kérdés mit jelent az hogy várni rá?
- Várni arra hogy eldöntse, te kellesz neki vagy egy másik csóka? Erre én egy percet sem várnék...
- Várni arra hogy hazajöjjön valahonnan? Néhány hetet, egy-két hónapot várnék max...
- Várni arra hogy lefeküdjön veled? Legfeljebb egy hónapig...
12/21 A kérdező kommentje:
Arra várni,hogy összejöjjünk?
2013. aug. 31. 11:02
13/21 anonim válasza:
Arra nem érdemes várni. Mivel a lányoknál ez a külsőn múlik, azonnal eldöntik, h össze akarnak-e jönni veled, és ezen soha nem változtathatsz.
14/21 anonim válasza:
Egy percet sem. Ha már huzamosabb ideig kell várni, akkor már csak a csodára vársz, nem a lányra. :/
15/21 anonim válasza:
Én 16 és fél éve várok egy lányra aki nekem megfelel. Nem értem a mai embereket, ők már nem azt keresik akivel boldogan tudnának élni, nem az "ideáljukat", hanem mindegy egyes lányt végigpróbálnak. Sajnos a 21. században, senki nem érti mi egy párkapcsolat célja, lényege. :)
16/21 anonim válasza:
Egy bizonyos lányra vársz 16,5 éve? Mert akkor ne haragudj, de nagyon nagy balek vagy.
17/21 anonim válasza:
Nem egy bizonyos lányra, hanem "A" bizonyos lányra..
18/21 A kérdező kommentje:
igen :)
2013. aug. 31. 19:19
19/21 anonim válasza:
Na jó, de tudod, ki "A" bizonyos lány? Találkoztál már vele, tudod a nevét?
20/21 anonim válasza:
Jó isten. :D
Akkor mondjuk úgy, hogy várom az igazit. Nem tudtam h ez nehézséget okoz.
(nem ismerem még, nem találkoztunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!