Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélsz engem ez miatt így látatlanban?
Ha már családos apákkal k.ratod magad,tanulj már meg normálisan fogalmazni!
Olyan meg nincs,hogy ez miatt,emiatt,vagy ezért!
Érdekes, amit utoljára írtál...
A feleséget hoztad ugyanebbe az állapotba, de téged ez nem érdekel, még a gyermekei sem...
miért legyek jó, ha hozzám sem voltak azok?
Miért fizessek a boltban pénzért,mikor mások lopnak??
Még a felfogásod is szánalmas,már bocs....de nyugtasd magad akkor ezzel...
Téged dobtak, és most ezért bekavarsz egy család életébe, most már még arra is lehet gondolni, hogy te csábitottad el, hogy másnak is legyen fájdalma!
Egyet tanulj meg, hogy a pasikat ne pénzeld, azért szeressenek, ami vagy!Az ilyen nõket,akik pénzzel akarják megvenni a pasikat, mindet dobják!
Ha elmész egy szakemberhez jobban teszed, hidd el tud segiteni rajtad, ezt a pasit meg küldd el a jó francba, mert megint magadnak fogsz ártani, ujra megbetegszel lelkileg!
Most akkor értem!
Tehát te depressziós voltál,öngyilkos akartál lenni,mert valaki átvert,megalázott,és hülyének nézett téged....
Ti ugyanazt teszitek mással,de játszod a hülye értetlen fehér báránykát,aki farkasok közé keveredett.....
Szerintem menj vissza kezeltetni magad,vagy válts gyógyszert......
Ha egy kicsit is normális vagy,akkor képes lennél magadat kívülről nézni.....
Ha a pasi legalább a gyerekeire tekintettel van,szerinted ha kibukik a dolog,kit fog választani?
A gyerekei anyját,vagy téged?
De nem kell, hogy engem válasszon!! Nekem nem kell olyan pasi, aki megcsalja a feleségét. Ez vágy, nem vagyok szerelmes belé! Nem én csábítottam el, ő kezdett ki velem.
Nem játszom a báránykát, csak leírtam az én történetemet is. Igen, azt megtanultam egy életre, hogy egyetlen pasit sem fogok pénzelni, csak szerelmes voltam.. és mindig megsajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!