Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélsz engem ez miatt így látatlanban?
"Elítélsz engem ez miatt így látatlanban?"
Olyan nincs hogy ez miatt!
"Elítélsz engem ezért?"
Válaszolva a kérdésre!
"Nem az a kérdés, hogy folytassam-e, hanem hogy kívülállók, elítéltek-e. Persze nagy valószínűséggel igen, de nem baj"
Ha előre kijelented,hogy tulajdonképp írhat bárki bármit,neked ez így jó,akkor mit érdekelnek a válaszok drága?
Csak nem provokálásra készülsz????
Hát ez szánalmas. Ha úgy tette volna fel a kérdést az illető, hogy "jaj megbántam, mert azért mégis csak van családja..de szeretem..mit tegyek?" akkor mindenki jött volna azzal, hogy de szánalmas vagy, sz@r vagy, hogy csábíthatsz el egy nős/gyerekes pasit, blabla.
De most hogy így tette fel, elítélsz-e.. valóban negatív pszichológia érvényesült, mindenki nyal, hogy ááá, nem:):)
Csak kedves válaszolók, gondoljatok bele, ha ti lennétek a férj felesége, akkor se ítélnétek el?:) Mind a két fél hibás, az igaz, viszont én nem veregetném a mellkasom a kérdező helyében...
En nem itelek el de a tarsadalom es a karma elet el fog itelni es nagyon megfizetsz azert ha hazassagba belesz..ill resztveszel eg hazassagtoresben.
A masik ember vagy vagy allat egy allat nem tud uralkodni magan kielegiti a testi szugsegleteit erzeseit.
Egy ember uralkodik magan erkolcsi normak es ertekek onbecsules szabalyozza az eletet.
Es a tiedet mi szabalyozza?
Milyen ertekeid vannak? Mia szent szamdra ha egy hazassag nem az?
K
Nezz magadba a nagy semmibe rohansz egy par kellemes pill miatt.
Nem érdekel másnak a cselekedetei, nem én tartom a hátamat, hanem majd ti!
Majd utána ne gyere ide sirva, hogy nem maradt egy szál hajad sem!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!