Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti voltatok már így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti voltatok már így egy sráccal?

Figyelt kérdés
Egy fiú nem jön be úgy külsőre különösebben,mármint na, nem helyes annyira, de semmi nagyon rossz tulajdonsága nincs, átlagos! De aranyos, dekves, figyelmes, úgy mint még soha senki velem! Van aki kezdett már így ki egy pasival?
2013. aug. 30. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen dekvesnek lenni?
2013. aug. 30. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék dekves lenni! :)
2013. aug. 30. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
kedves, elírtam!
2013. aug. 30. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:

igen voltam már így nem jöttem össze a sráccal

20L

2013. aug. 30. 20:16
 5/7 Didiiayer ***** válasza:
Nem, de én nem is jönnék össze valakivel csak azért mert kedves, figyelmes stb. Nekem ennél több kell, ha nem érzek iránta semmit és még csak nem is tetszik akkor nem.
2013. aug. 30. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Szeretem, meg érzem, hogy vele jó lenne! Mikor volt barátom, akkor is gondoltam már arra, hogy milyen lenne, ha járnék vele! Milyen lenne, ha a barátnője lennék, efélék!

Csak ne, nemtudom mit tegyek.... barátnőm szerint csúnya...

2013. aug. 30. 20:29
 7/7 anonim válasza:

Ha szereted akkor valld be neki, aztán majd kiderül hogy mi lesz ebből.

Hidd el, ez még csak most számít neked(gondolom iskolás vagy), ha nagyobb leszel akkor nagyon bánni fogod ha esetleg rosszul döntöttél.

Illetve, nem a barátnőd keres párt.. :P

2013. aug. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!