Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövök össze egy fiúval mert alacsony, milyen kifogást mondjak?
Mi bajotok van velünk, alacsony fiúkkal?!
Na és még azzal jöttök, hogy mi alacsony fiúk vagyunk a hibásak, de ebből is látszik, hogy a lányok a gonoszak, felszínesek. Na ezrét sem fogok leszólítani lányokat, elegem van belőletek úgyi mindőtöknek csak a magas fiúk kellenek! Belefáradtam.
"Nem szeretnék vitát. Randiztunk párszor, megadtam a lehetőséget,hátha megnyer a személyiségével de nem tetszik mégse és nem tudtam megkedvelni se."
Akkor mi a francért nem bírtad ezt leírni a leírás részletbe?
mond meg neki őszintén :)
én is voltam már ilyen helyeztben:/
"Legalább most mondaná meg neki az igazat,hogy miért is nem akar vele összejönni"
De minek? Ne mondd azt, hogy tiszteletből, meg becsületből. Ez kegyes hazugság lenne. A srácnak nem törné össze a lelkét annyira, az önbizalma megmaradna. Én még mindig azt mondom, hogy egy jól kitalált kegyes hazugsággal pattintsd le a srácot.
Egyszerűen nem kell összejönni vele.
Nem kell indokokat mondani. Nem szimpatikus, nem randizok vele. Nem érsz rá, és kész. Még a végén bocsánatot kérsz, mert megnőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!