Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jövök össze egy fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jövök össze egy fiúval mert alacsony, milyen kifogást mondjak?

Figyelt kérdés
Ne legyen sértő.
2013. aug. 30. 20:04
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Magasabb nálam 170cm én 168 vagyok.
2013. aug. 30. 20:08
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

# 6

Azért nem összejönni valakivel mert az illető alacsonyabb,extrém bunkóság és ri**ncságra utal,avagy a kinézet hajtja és nem a belső értékek.Ennyit erről.+1 nekem!

2013. aug. 30. 20:08
 13/36 anonim ***** válasza:
Vagy "Sajnálom,de az egyik feled rövid".
2013. aug. 30. 20:10
 14/36 anonim ***** válasza:
Én 182 vagyok... :P
2013. aug. 30. 20:11
 15/36 anonim ***** válasza:
Minek kezdted el hülyíteni? Ezt már az elején is tudhattad volna, hogy nem bejövős. Mit vártál, hogy megnő idő közben? Ráadásul mondhatni, hogy egy magasak vagytok és így... Inkább találj ki valami más kifogást. Nem érzel "pillangókat a hasadban", nem szeretted meg, stb.
2013. aug. 30. 20:18
 16/36 anonim ***** válasza:
40%

# 15

Igaz,de ha eddig hazudott neki a retek k**vája,akkor annyi emberség lehetne már benne hogy most nem hazudik neki és őszinte lesz vele.

2013. aug. 30. 20:20
 17/36 A kérdező kommentje:
Örülnék ha kultúrálnátok magatokat.
2013. aug. 30. 20:21
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
Mi meg akkor,ha nem lennél ekkora f**zcibáló retek,és emberségesen módon tisztességesen elmondanád neki hogy nem akarsz vele összejönni.Idióta..
2013. aug. 30. 20:22
 19/36 anonim ***** válasza:
53%
De most miért kell ennyiért le f**szcibáló retkezni, meg k**rvázni valakit? Mi az isten rongyba tekert k**rva f**száért jőjjön össze valakivel, aki nem vonzza külsőleg? Ez akkora gyökérség, hogy a külső a fontos... IGEN, a külső IS fontos, meg a belső IS fontos. A kettő együtt, ha vonz, akkor abból szép kapcsolat lesz. Ha valamelyik nem jön be, akkor meg minek erőltetni? Szánalmasak vagytok egytől egyik, akik itt k**rváztok, csak hajigáljátok egymásra a társadalom által mámorosan imádott közhelyeket, de semmit nem tudtok a világról!
2013. aug. 30. 20:25
 20/36 anonim ***** válasza:
64%
Mintha te annyi mindent tudnál a világról.Engem csak az háborít fel,hogy hazudozik össze-vissza egy ÉLŐ EMBERNEK,miközben k**vára nem akar tőle semmit,de azért már az elejétől fogva hülyíti.Legalább most mondaná meg neki az igazat,hogy miért is nem akar vele összejönni.Büdös féreg.
2013. aug. 30. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!