Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú idő után felhívott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú idő után felhívott a volt pasim, aminek nagyon örültem. Megbeszéltük, hogy találkozunk. De azóta nem hívott. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Ez pár napja volt. Meggondolta volna magát vagy csak közbejött neki vmi?
2009. nov. 1. 06:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerelem már vakított el engem is... szakított velem, abba majd bele haltam. mindig vártam vissza.. érdekes módon csak akkor került elő mikor nem volt kije. akkor keres ha tudja hogy van kapcsolatom, most is tudja hogy egy éve van kapcsolatom, de szerinte nem csalnám meg ha egy kis félrelépés lenne.. írja hogy szeret meg ilyenekkel próbálkozik. anno mikor engettem a csábításnak, szomorúbb voltam mert csak jobban hiányzott. most hogy mindig nemet mondok neki annál jobban kellek neki. jobban érzem magam így mert ez a se vele se nélküle, meg a bizonytalanság nagyon rossz, már a jót is elnyomja. hidd el találsz olyat aki jobban megbecsül...persze nem reménytelen amit írsz lehet belőle akár egy nagyon jó hosszu kapcsolat sok boldogsággal, de legyél egyenlőre tartozkodó, és ha utána is kellesz akkor már érezni fogod...
2009. nov. 4. 16:30
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi-köszi! Holnap felhívom. Eldöntöttem. Rossz ez a bizonytalanság hogy akkor most mi van.Ennél már az is jobb ha nemet mond.De sztem nem fog. Drukkoljatok! :)
2009. nov. 8. 12:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Na felhívtam és taliztunk és öszzejötünk! :D :D :D

Most nagyon boldog vagyok,köszönöm mindenkinek a válaszát. !

2009. nov. 13. 00:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,mi történt! tegnap kirúgott! Végre azt hittem h megint összejöttünk,csókolóztunk meg suttogta hogy mennyire kíván még mindig! És erre 3 nap múlva kirúg végleg!! Nem értem! És még le sem fektetett. Ha van itt vki aki érti ezt,az kérem írjon valamit! Teljesen paff vagyok...:((
2009. nov. 15. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!