Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig csak a vékonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak a vékonyabb nők akarnak engem?

Figyelt kérdés

Nekem a duci nők jönnek be, de alig vannak sajnos és valamiért sose jön össze ilyen szép formásabb nővel. Mindig ilyen vékony barátnőim voltak sajnos, sose szerettem őket igazán.

Hol vannak a duci nők?????

2013. aug. 30. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azért nem szeretted őket, mert vékonyak voltak? ugye nem?
2013. aug. 30. 18:39
 2/5 ASOT ***** válasza:
100%

Ha ennyire nagy a problémád a vékony lányokkal akkor minek jöttél velük egyáltalán össze?

Vagy dugni azért jó volt néha?

2013. aug. 30. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Sosem szeretted őket! De ahogy írták már szexre jó volt azt nem utasítottad vissza.

Talán kezdeményezz te a duci nőknél menj oda te. Ezek az öledbe hullottak?

2013. aug. 30. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy az ölébe hulltak..és ha már jöttek akkor vitte őket. Ha mernél kezdeményezni annál aki bejön,akkor az ízlésednek megfelelő csajjal járnál..általában nincs akkora önbizalmuk hogy ők keressék egy

jobban kinéző pasi társaságát..

2013. aug. 30. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!