Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha még mindig csalom a feleségem? HOGY SZOKJAK LE A CSAJOZÁSRÓL?

Figyelt kérdés
24é fiu vagyok.Feleségem 23.é lessz.15éves voltam mikor össze jöttünk ö akkor töltötte a 14-et.2 éve hogy be költöztünk a házunkba.És már a gyereket is tervezzük.Amugy elég rendes vagyok vele.Járunk minden felé moziba, nyaralgatni,fürdöbe még télen is.A pénzt is le rakom neki az összest(kérni szoktam ha kell valamire pl.benzin).De az a lényeg hogy elejétöl kezdve megcsalom.De ö még rajtam kivül senkivel nem volt(ez tutti).tudom hogy nem fair amit csinálok,de nem tudok a kis ribancoknak ellent mondani.A házunk közelében van egy közép iskola na ott aztán rengeteg jelenkezö van,akik csak arra várnak hogy be nyomjam nekik.De még ott a munkám is divatáru kereskedö vagyok.Nagyon sürün kell szállitanom ruhákat csajoknak,csapatoknak,cégeknek,és mindig akad valaki.De most má nem akarom ezt föleg hogy jön a gyerek.HOGY SZOKJAK LE A RIBIKRÖL??????
2009. nov. 1. 00:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%
Sajnálom a feleségedet hogy egy ilyen beteg állattal kell leélnie az életét.Ha szeretnéd akkor nem csalnád meg.
2009. nov. 1. 10:20
 22/28 anonim ***** válasza:
64%
Ahelyett hogy a gép előtt ülnél és a gyakorikérdések.hut olvasgatnád, mondjuk elmehetnél egy orvoshoz. De amíg ezt nem teszed meg nem is akarsz igazán változtatni. Kényelmes így neked hogy még mindig nem mentél el? Én elhiszem hogy szereted a feleséged, de az a baj,hogy a helyzeten ez még nem változtat.
2009. nov. 1. 11:29
 23/28 anonim ***** válasza:

1. Ez egy kamukérdés.

2. Tanulj meg helyesen írni.

Ha mégsem kamu:

-nem tuti, hogy nem csal meg a nőd. A nők ebben kivételesen tehetségesek.Szóval tuti, hogy megcsal!

-az ilyen hüly*e bar*mot mind megcsalják.

- a ribanc te vagy!!!!

-én tudnék ellene tenni. Gyere hozzám, tedd ki a farkadat és hozom a baltát és levágom. Vendégem vagy egy virslire mustárral és kenyérrel a saját farkadból:-):))))

2009. nov. 1. 13:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül megalázod a feleséged ezzel az egésszel. Azt hiszed, hogy a "ribancok" tartják a szájukat? Nehogy azt hidd. Én is ismerek olyan lányt, aki lefeküdt már olyan férfivel, akinek tartós párkapcsolata van. És ugyan a barátnő nem tudja, de a fél falu igen. És mindenki elkönyveli magában, hogy a férfi mekkora tahó, és sajnálja a csajt, bár senki nem szól neki. A feleségedtől mit nem kapsz meg? Elég az a szex, amit ő nyújt neked? Vagy miért kefélsz félre? Mi az, ami más? Szereted te valóban a feleséged, ha ilyen aljasságra képes vagy? Egyébként meg ne akarj addig gyereket, amíg nem tudsz magadnak parancsolni. Még a gyereked is szégyenbe hoznád a viselkedéseddel. Nőj fel légyszíves! Ha ennyire más nők kellenek, akkor hagyd el a feleséged. Jobb lesz mindkettőtöknek. Ha azért csinálod, mert van valami, amit nem kapsz meg a feleségedtől, akkor meg beszélj vele erről. Hátha meg tudjátok oldani. De ha otthon minden rendben van, akkor tényleg orvost ajánlanék.
2009. nov. 1. 13:51
 25/28 A kérdező kommentje:
az utolsó elöttinek!jóó meg basználak téged is, utána nem ezt mondanád!te kutya:D
2009. nov. 2. 11:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Na erről van szó! Szánalmas! Ha már másoknak ilyeneket írsz, nem is ismered. Nagyon nagyra lehetsz magaddal!

Hogy van ennyi bőr a képeden ne haragudj... Akit mindennél jobban szeretsz, úgy megalázod, ahogy csak lehet.

Ha az én palim lennél, már rég csomót kötöttem volna a farkadra, azzal kufircolnál félre. És különben a nők nem olyan hülyék ám, mint amennyire ti hülyének néztek minket! Tuti, hogy tudja a feleséged. Nem lehet ezt olyan hosszú távon titokban tartani, ne hogy azt hidd! Vannak árulkodó jelek is...!

Majd az élet visszaadja. Isten nem ver bottal! És ne kösd magadhoz egy gyerekkel!

Vallj be neki mindent. És menj el orvoshoz, ha jót akarsz magatoknak.

2009. nov. 3. 21:07
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!!

Már teljesen renben minden,és még orvoshoz se kellet elmeni.

jaaa és apa leszek:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2010. febr. 6. 10:14
 28/28 anonim ***** válasza:

gratula

aztán remélem azóta is jó fiú vagy

2010. márc. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!