Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha még mindig csalom a feleségem? HOGY SZOKJAK LE A CSAJOZÁSRÓL?
1. Ez egy kamukérdés.
2. Tanulj meg helyesen írni.
Ha mégsem kamu:
-nem tuti, hogy nem csal meg a nőd. A nők ebben kivételesen tehetségesek.Szóval tuti, hogy megcsal!
-az ilyen hüly*e bar*mot mind megcsalják.
- a ribanc te vagy!!!!
-én tudnék ellene tenni. Gyere hozzám, tedd ki a farkadat és hozom a baltát és levágom. Vendégem vagy egy virslire mustárral és kenyérrel a saját farkadból:-):))))
Na erről van szó! Szánalmas! Ha már másoknak ilyeneket írsz, nem is ismered. Nagyon nagyra lehetsz magaddal!
Hogy van ennyi bőr a képeden ne haragudj... Akit mindennél jobban szeretsz, úgy megalázod, ahogy csak lehet.
Ha az én palim lennél, már rég csomót kötöttem volna a farkadra, azzal kufircolnál félre. És különben a nők nem olyan hülyék ám, mint amennyire ti hülyének néztek minket! Tuti, hogy tudja a feleséged. Nem lehet ezt olyan hosszú távon titokban tartani, ne hogy azt hidd! Vannak árulkodó jelek is...!
Majd az élet visszaadja. Isten nem ver bottal! És ne kösd magadhoz egy gyerekkel!
Vallj be neki mindent. És menj el orvoshoz, ha jót akarsz magatoknak.
Köszönöm mindenkinek!!!
Már teljesen renben minden,és még orvoshoz se kellet elmeni.
jaaa és apa leszek:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gratula
aztán remélem azóta is jó fiú vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!