Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha még mindig csalom a feleségem? HOGY
SZOKJAK LE A CSAJOZÁSRÓL?
Tiszta szívedből szereted? Akkor is, amikor egy 17 éves rüfkét tolsz telibe? Akkor is az jár az agyadban, hogy húú én annyira szeretem a feleségem! Na persze. Térj észhez!
2009. nov. 1. 00:14
Ne legyél ekkora fasz. nem teheted meg vele ezt. Leélt melletted x évet ő bízik benned, te meg jól megtolsz minden jött ment sunát. Elmondanám a helyedben neki és kilépnék az életéből , mert ez így nem fair míg ott te baszogatsz ő tervezgeti a jövőtöket. Ezt már nem tudod rendbe hozni, mert már természetesnek veszed ezeket a félrebaszásokat és a régieket sosem tudod visszacsinálni.Azt kívánom, hogy kapj el valami szart az egyik lotyódtól.
2009. nov. 1. 00:15
Neked is, meg az egyik hozzászólónak: a hűség független az eltartástól. Attól, mert leadom a pénzemet az asszonynak, az még egyáltalán nem jogosít fel semmire. Főleg arra nem, hogy megcsaljad.
2009. nov. 1. 00:15
14/28 A kérdező kommentje:
HOGYNE SZERETNÉM!!!MINDENNÉL MEG MINDENKINÉL JOBBAN.DE BE KELL LÁTNOM HOGY IGENIS BETEG VAGYOK.
1. nőt ne nevezz ribinek. Illetlenség, tiszteletlenség, bunkóság. Akkor téged milyen szóval illessünk?
2. Szép, hogy beismered hogy beteg vagy. Ez már jó jel. Ahogy elhangzott előttem: pszichológust vagy pszichiátert keress fel. Először pszichológust, aztán ha nem javul a helyzet, pszichiátert. Ha tényleg beteg vagy, akkor egy megfelelő szakember kell, aki kigyógyít belőle.
3. Tényleg addig ne kösd magadhoz egy gyerekkel, amíg helyre nem jössz!
2009. nov. 1. 00:18
16/28 A kérdező kommentje:
AJJ HÁT NAGYON SZERETNÉK MÁR GYEREKET IMÁDOM ÖKET MEG MINDEN.ÉPP EZÉRT IRTAM NEKTEK HOGY SEGITSETEK.DE AKKOR AZ ORVOSNÁL MARADOK.
Nos, ember ha tényleg szereted magadtól is le tudsz állni. Mikor 1 csinos pipi rád néz v rád kacsint gondolj a feleségedre és arra, hogy mennyire szereted. Ha ennek ellenére meghágod a csajt akkor tűnj el az életéből.
2009. nov. 1. 00:22
Előbb a hűség, utána a gyerek.
Arra meg ne vegyél mérget, hogy nem buksz le, ki tudja, melyik kis 15 éves fog beköpni.
2009. nov. 1. 00:23
Nyugodtan nevezd a kis tinip.csákat ribinek! Azok azok! Jól le kell szopatni őket, és ennyi. Persze nem feleség mellett. Ha nem bírsz magaddal, köss csomót a kukidra.
2009. nov. 1. 01:09
Vágd le a fütyfürütyödet!
2009. nov. 1. 01:23
Kapcsolódó kérdések: