Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha még mindig csalom a feleségem? HOGY SZOKJAK LE A CSAJOZÁSRÓL?
Figyelt kérdés
24é fiu vagyok.Feleségem 23.é lessz.15éves voltam mikor össze jöttünk ö akkor töltötte a 14-et.2 éve hogy be költöztünk a házunkba.És már a gyereket is tervezzük.Amugy elég rendes vagyok vele.Járunk minden felé moziba, nyaralgatni,fürdöbe még télen is.A pénzt is le rakom neki az összest(kérni szoktam ha kell valamire pl.benzin).De az a lényeg hogy elejétöl kezdve megcsalom.De ö még rajtam kivül senkivel nem volt(ez tutti).tudom hogy nem fair amit csinálok,de nem tudok a kis ribancoknak ellent mondani.A házunk közelében van egy közép iskola na ott aztán rengeteg jelenkezö van,akik csak arra várnak hogy be nyomjam nekik.De még ott a munkám is divatáru kereskedö vagyok.Nagyon sürün kell szállitanom ruhákat csajoknak,csapatoknak,cégeknek,és mindig akad valaki.De most má nem akarom ezt föleg hogy jön a gyerek.HOGY SZOKJAK LE A RIBIKRÖL??????2009. nov. 1. 00:06
11/28 anonim válasza:
Tiszta szívedből szereted? Akkor is, amikor egy 17 éves rüfkét tolsz telibe? Akkor is az jár az agyadban, hogy húú én annyira szeretem a feleségem! Na persze. Térj észhez!
12/28 anonim válasza:
Ne legyél ekkora fasz. nem teheted meg vele ezt. Leélt melletted x évet ő bízik benned, te meg jól megtolsz minden jött ment sunát. Elmondanám a helyedben neki és kilépnék az életéből , mert ez így nem fair míg ott te baszogatsz ő tervezgeti a jövőtöket. Ezt már nem tudod rendbe hozni, mert már természetesnek veszed ezeket a félrebaszásokat és a régieket sosem tudod visszacsinálni.Azt kívánom, hogy kapj el valami szart az egyik lotyódtól.
13/28 anonim válasza:
Neked is, meg az egyik hozzászólónak: a hűség független az eltartástól. Attól, mert leadom a pénzemet az asszonynak, az még egyáltalán nem jogosít fel semmire. Főleg arra nem, hogy megcsaljad.
14/28 A kérdező kommentje:
HOGYNE SZERETNÉM!!!MINDENNÉL MEG MINDENKINÉL JOBBAN.DE BE KELL LÁTNOM HOGY IGENIS BETEG VAGYOK.
2009. nov. 1. 00:16
15/28 anonim válasza:
1. nőt ne nevezz ribinek. Illetlenség, tiszteletlenség, bunkóság. Akkor téged milyen szóval illessünk?
2. Szép, hogy beismered hogy beteg vagy. Ez már jó jel. Ahogy elhangzott előttem: pszichológust vagy pszichiátert keress fel. Először pszichológust, aztán ha nem javul a helyzet, pszichiátert. Ha tényleg beteg vagy, akkor egy megfelelő szakember kell, aki kigyógyít belőle.
3. Tényleg addig ne kösd magadhoz egy gyerekkel, amíg helyre nem jössz!
16/28 A kérdező kommentje:
AJJ HÁT NAGYON SZERETNÉK MÁR GYEREKET IMÁDOM ÖKET MEG MINDEN.ÉPP EZÉRT IRTAM NEKTEK HOGY SEGITSETEK.DE AKKOR AZ ORVOSNÁL MARADOK.
2009. nov. 1. 00:20
17/28 anonim válasza:
Nos, ember ha tényleg szereted magadtól is le tudsz állni. Mikor 1 csinos pipi rád néz v rád kacsint gondolj a feleségedre és arra, hogy mennyire szereted. Ha ennek ellenére meghágod a csajt akkor tűnj el az életéből.
18/28 anonim válasza:
Előbb a hűség, utána a gyerek.
Arra meg ne vegyél mérget, hogy nem buksz le, ki tudja, melyik kis 15 éves fog beköpni.
19/28 anonim válasza:
Nyugodtan nevezd a kis tinip.csákat ribinek! Azok azok! Jól le kell szopatni őket, és ennyi. Persze nem feleség mellett. Ha nem bírsz magaddal, köss csomót a kukidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!