Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, de . így?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élünk a párommal. Így sem a legkönnyebb , de úgyérzem, rá is tesz néha egy-egy lapáttal. Esténként szoktunk skypeolni, ha nincs egyéb programunk. Addig beszélünk, amíg el nem álmosodik. ( Én éjjelibagoly vagyok, ő nem. Én ezt megértettem, soha nem csináltam semmi problémát abból, hogy ő korábban fekszik le. ) Szoktam neki egy-kétszer hajnalban írni hosszabb, szerelmesebb üzeneteket ... Mostanában többször kéri, hogy írjak neki. Neki a telefonján van facebook, mikor fel kel, elszokta olvasni. De csak ennyi ... Annyit se mond,hogy szeretlek, vagy, hogy jó reggelt, vagy, hogy pusztulj meg. Általában az van, hogy elolvassa, és úgy hagyja ... Örül, hogy kapott ilyen üzenetet, de még esténként sem említette meg soha, hogy milyen jó volt ... Egyszóval, ezek a kis üzenetek, válasz nélkül maradnak. Napközben is szoktam neki írogatni, néha-néha egy-egy üzenetet elejtek, hogy mit csinálok, hol vagyok, mennyire szeretem, hiányzik, hasonlók. Erre sem jön egésznap válasz, így természetesen megfogyatkoztak ezeknek az üzeneteknek a számai is ...

Néha megsértődik rajta, hogy miért nem írtam neki egésznap ... Amikor elmondom neki, hogy fáj, hogy ő egy szót , vagy egy aprócska kis szívecskét nem bír bepötyögni a telefonjába - azzal jön, hogy nem volt ideje válaszolni. (Amikor mindig látta, hogy írtam neki, tehát többször is fent volt a facebookon ... ) Nem volt ideje válaszolni, mert nála van épp az egyik, vagy a másik, esetleg egyszerre több unokaöccse is. Én megértem, sőt, tudom, hogy nem mindig könnyű a gyerekekkel, és van, hogy lefárasztanak ... De ha bekapcsolni betudja, és megnézni, akkor írni miért nem? Legalább csak annyit, hogy szeretlek ...

Úgy volt, hogy ma is fogunk Skypeon beszélni. Felhívott este, hogy majd később hív, ha gépnél lesz, és tudunk beszélni, hogyha van kedvem, és tudok, akkor menjek én is. Este 11kor kaptam tőle egy üzenetet, hogy "Eldobom magam holnapra ... mert én álmos vagyok az öcsi meg játszik a gépen ... szia :) " Ennyit kaptam akkor, ezentúl már nem is írt semmit. Volt amikor egy-egy beszélgetés kimaradt, hasonló indokokból. Volt, hogy én nem tudtam itt lenni korábban, ő szónélkül lefeküdt ... Sajnos én soha sem tudom, hogy mikor van nála az öcsi, mikor ki, mert nem ismerem a napi rutinjait. Most a nyáron elég gyakran voltak nála, de egyszer nem szólt róla , hogy most itt vannak az unokaöcsik, nem tudok annyit írni , stb ...

Úgy érzem, míg én próbálom folyamatosan kimutatni az érzéseimet, ő nem tesz érte semmit. És ez borzasztóan fáj. Ha megemlítem, állítja, hogy ellenkezően van, és, hogy biztos kételyeim vannak felőle ... Most már kezdenek azok lenni. Megkértem rá, hogy figyeljen arra, hogy én olyan típus vagyok, aki igényli, hogy többször is elmondják a beszélgetések végén, vagy napközben azt, hogy szeretnek ... hogy hiányzom a páromnak. Ő sokszor csak úgy köszön el, hogy "hali hali", sokszor telefonban is. Ugyanennyiszer meg, hozzá teszi, hogy szeret. Néha ilyen, néha olyan, nem tudok rajta kiigazodni ...

Állítása szerint, élőben ő másmilyen. Ő a tettek embere, ahhoz képest írni nem tud ...

Nem régiben volt olyan, hogy volt egy-két rossz napja. Maga sem tudta miért, csak úgy ... Legalábbis, ezt mondta. Ekkor nagyon rossz kedvű volt, és nem beszélt senkivel. Hívott skype-ra, mentem. Nem beszéltünk órákig, mert hiába mondtam neki mindenfélét, nem reagált semmire. Órákkal később szinte én voltam érte a hibás, hogy nem beszéltünk ... Amkor én próbálkoztam ... Most is, és akkor is ...

2013. aug. 30. 01:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szívesen válaszolnék...de inkább kérdezd meg délután,most biztos nem tudom elolvasni :/
2013. aug. 30. 01:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha ő megkérhetett,aztán számon is kérte,hogy írj többet,akkor te is megteheted.

Ezt megkéne neki mondani,hogy változtasson,mert így te is elhanyagolva érzed magad és így te sem fogsz írni.

Ne keressen kifogást,hanem tegye meg.

2013. aug. 30. 01:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is ilyen. Én mondom neki, csak nekem még pluszban azt is mondja, hogy ne nyálasodjak már ennyit. Tudja, hogy szeretem és ő is szeret engem, nem kell naponta 100x elmondani. 20F
2013. aug. 30. 01:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. :)

Köszönöm első, remélem azért még fogsz írni, kíváncsi lennék a te álláspontodra is. :)

Igazad van második, neked is köszönöm. Azt mondta, holnap beszélni szeretne velem, szerintem hasonló témában. Ha össze is veszünk, elfogom mondani neki ezeket, mert ez így nem állapot ... :\

Harmadik. :) Neked is köszönöm,hogy válaszoltál. :) Ebben a kapcsolatban én vagyok a lány, az érzelmesebb, úgy érzem.

Szerintem apróbb, kisebb gesztusokkal ki kell mutatni az érzelmeinket. Nem tudom, hogy ti együtt is lehettek, vagy nálatok is távkapcsolat van, de én úgy vallom, hogy az utóbbiban nagy részt szavak maradtak nekünk inkább az érzelmek kifejezésére ... Én abból érzem,hogy szeret, hogy többször is elmondja. De ezt tudja ő is ... elviekben ...

2013. aug. 30. 01:59
 5/6 Lamakid333 ***** válasza:
Egy távkapcsolat csak akkor működik ha kétoldalú, tudom mivel jó pár évig távkapcsolatban éltem a párommal. Ritkán tudtuk hívni egymást, de akkor órákig dumáltunk, vagyis inkább csak én beszéltem hozzá, ő meg igen-nem-talán. Vagy leginkább tőmondatokban válaszolgatott. Viszont amikor találkoztunk, be sem állt a szája. Van akinek nem megy ha nem látja a másikat. Amúgy meg a párodnak nem lehet hogy igen stresszes a munkája is, és emiatt még kedvetlenebb? Nálam is előfordult már sokszor ilyen. Ilyenkor meg még inkább erőt tud adni ha kapsz a párodtól egy kis üzenetet hogy szeret, vár rád, stb. Igazad van teljesen hogy te is elvárhatnád hogy ő is írjon neked. De nem tudom hogy csak most ilyen, vagy mindig is ilyen volt. De elvileg te választottad őt magadnak, tehát el kell fogadnod őt olyannak amilyen. Hogy megtudd mi van igazándiból találkoznod kellene vele, akkor kiderülne minden. Ha akkor rendben lenne minden, akkor nincs miért aggódnod, csak ilyen fajta. Ha ott is gondok vannak, akkor lehet gondolkodni hogy nem-e más (akár valaki) van a háttérben, vagy érdemes-e egyáltalán folytatni ezt, ha neked csak szenvedés.
2013. aug. 30. 02:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ. :)

Egyenlőre még nem dolgozik, majd szeptember végétől fog. Szeretett beszélni, eleinte mindig csak ő beszélt, és az üzeneteimre is kaptam kisebb választ. Ha pedig nem, akkor este skypeon elmondta, hogy igen jól esett neki, van amikor vissza is olvasta, és válaszolt rá.

Sajnos nem tudom mitől változott meg. Elhiszem, hogy stresszes, és, hogy szüksége van ilyenre, de én ugyanúgy ember vagyok, és ugyanúgy a párja. Szerintem akaratlanul is visszavárjuk az ilyen kis apróságokat ... :(

Elvileg ma beszélni fogok vele. Elmondja ő a kis magáét, és én is ... Ha hajlamos változtatni, megérteni, hogy mire van szükségem, akkor megpróbálom vele folytatni ezt a viszonyt ... Viszont,ha nem javul a helyzet, akkor kénytelen vagyok elhagyni :\ ...

2013. aug. 30. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!