Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Lehetséges.
De 15 évesen miért jelented, ki hogy leszbikus vagy? Azért ez eléggé merész kijelentés szerintem. +_+
Az ilyen válaszokat lehetetlen kikerülni itt... túl sok az olyan ember, akinek fogalma nincs a témáról, de okoskodni akar. Ebből következően pedig baromságot ír. Ne is figyelj rájuk.
Amúgy meg az bíztató, hogy még örül is a bókjaidnak. Lehet azért teszi, mert legalább biszex... De persze ez nem egyértelmű, lehet, hogy csak egyike azon ritka embereknek, akik megértőek ilyen dolgokban és nem zavarja.
Óvatosan kikéne puhatolóznod, hogy mi a helyzet.
Miért lenne furcsa, hogy 15 évesen tudja mit akar? Miért zavar ez titeket kedves férfi válaszolók? Annyi repedtsarkú k...rva futkározik az utcákon, értsétek meg, vannak leszbikusok, és vannak közöttünk nagyon szépek is. Ahogy feltételezem ti is tudtátok 15 évesen, hogy nem kívántok f....szokat verni, úgy mi is hamar rájövünk, hogy ebben egyetértünk. Tudom, megfelelő intelligencia hiányában, a felét nem értitek a leírtaknak, de sebaj.
Kérdező, szerintem van esélyed, próbálkozz óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!