Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom megy fősulira félnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom megy fősulira félnem kéne vagy ki birja egy kapcsolat? 17/L

Figyelt kérdés
Golyatáborba nem ment...kapcsolatunkkal minden ok..megnyugtatott ő is hogy hétvegente találkozunk de akkor is teljesen kivagyok.110 km.. én még gimibe járok.tapasztalatok? :) túl élheti egy kapcsolat? előre is köszi a válaszokat! és normálisakat pls.. :)
2013. aug. 29. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én barátom is egyetemista. Kolis. Igaz már akkor is az volt, mikor összejöttünk. Tényleg nagyon sok buli van ott, irigylem is néha miatta :D Mesélt durva dolgokat. Csaj a wc-ben szopta le a szobatársát, grupi, egy este több csajjal szex és hasonlók. De én bízom benne, ismerem már annyira. Nem csalt meg. Sokszor én is buliztam velük, így láthattam is, hogy viselkedik meg milyen haveri köre van. Ők full normálisa voltak. Szerettem ott lenni :)

Annyi a különbség, hogy a te barátod most lesz az. Új lesz neki minden, ki tudja, hogy fog viszonyulni a dolgokhoz és mennyire változtatja meg az egyetemi élet.

Te bízol a barátodban?

19L

2013. aug. 29. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül lesz gond... Én is ismerek több embert is, akinek a barátnője még gimnazista volt, amikor bekerült az egyetemre és megvárta szépen.

Ha pedig mégis vége lenne, akkor egyébként sem volt túl hosszú életű a dolog. Egyébként is megcsalt volna előbb, vagy utóbb.

2013. aug. 29. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy távkapcsolat eleve életképtelen dolog, sokáig nem lehet úgy bírni.

Az problémaforrás lehet, hogy neki lesz ott egy önálló élete, ami totál más, mint a tied. Nem fogjátok megérteni egymást, mert te csak egy gimis bakfis leszel, ő meg a "nagymenő" egyetemista. Az első évben meg külön szeretnek sokan elvadulni. Meg ha vizsgaidőszakig kibírjátok, ott se ideje, se idege nem lesz rád esetleg, bár ha valami büfészakon van, akkor simán nonstop veled lehet. :D Voltam ilyen helyzetben, egy darabig működött, de utólag visszagondolva jobb lett volna, ha nem erőltetjük a kapcsolatot, mellesleg egy nagyon megbízható, nem partizós fiúról volt szó, és mint utólag sokkal később kiderült, nem egy csajt fűzött ott is. :D Persze ez nem törvényszerű, de az egyetemi bulikon történnek dolgok.

Utána mikor egyetemre mentem, az ilyen kapcsolatok legalább 90%-a az első 3 hónapot nem élte túl.

Szóval sok esély nincs igazából, de sose lehet tudni.

Lényeges ez amúgy? Amíg működik, addig jó. Ha nem, akkor majd problémázz akkor. Feleslegesen csinálod magadnak a feszkót, tipikus hülye csaj viselkedés, szokj le róla a saját érdekedben. :D

Amúgy attól is függ, milyen a kapcsolatotok. Ha hozzá van szokva a rendszeres együtt alváshoz és szexhez, akkor azzal lehet a baj, ha ezt máshol pótolja. Ha meg szűzies a dolog kb, akkor minek vacakolna veled, az egyetemen van csomó csaj, aki sok mindenre kapható. Ha folyton együtt lógtatok, akkor ha nem tudod magad lefoglalni, egy hisztis, nyávogós csajjá válhatsz, amit megelégel és lelép. Ha a hétvége csak 2 napos, akkor sem tud veled lenni, mert a régi barátokra, a családjára is kell időt szakítania. Szóval van elég buktató, de fogd fel a kapcsolatotok próbájának. Viszont még fiatal vagy, ha nem jön össze akkor bumm! Lesz még más az életedben, egész biztos vagyok benne. :D

2013. aug. 29. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi egy fősulira jutottunk be egyszerre, mégis az első év végén szakítottunk. Jött a vizsgaidőszak,alig volt időnk egymásra,stbstb,szépen lassan elhidegültünk..

Én nem nagyon hiszek az ilyen kapcsolatokban,főleg,hogy csak 17vagy.Persze ez csak az én véleményem,sokat nem jelent.:)

Azért hajrá.

2013. aug. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!