Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Kétségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

Együtt vagyok a barátommal 3 honapja. Ott alszom nála néha hétvégenként..most is ott voltam 3 napot, de hazajöttem és egyszerűen semmihez nincs kedvem. Csak várom az sms-ét vagy, hogy feljöjjön msn re. De közben ő nincs otthon, mozog, szórakozik. Aminek nagyon örülök. De én..kézteléen vaygok. Nem érzem jol magam ha nincs velem. Sőt..néha már be is képzelek dolgokat. Mást szeret stb...pedig nem. Távkapcsolatban vaygunk ráadásul. A tanulás se érdekel már, semmi más csak az, hogy mondja, hogy szeret. Tudom, hogy ez nem normális..Nem érzem igy magam boldognak (csak ha vele vagyok) Mit tudnátok tanácsolni? Kétségbe vagyok esve. Még egy családi programot is lemondtam csak, hogy bezsélhessek vele msn en -.-"

L/18

2009. okt. 31. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
hát próbáljatok össze költözni v nem tom mi lenne a jó :S
2009. okt. 31. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:

egyszerűen szerelmes vagy! ami nagyon jó! hidd el, 3 hónap után ez így jó, fél év után majd tisztul a köd, és másra is tudsz figyelni, én is voltam így.

én azzal oldottam a hiányt, hogy szépítkeztem: aerobick, sminkek, frizurák, és közben azon agyaltam, tetszene-e neki:) Meg barátnőztem, mert jó volt megbeszélni az érzelmeket! Egy jó barátnő nagyon jó ilyenkor!

De arra vigyázz, hogy ne kapaszkodj nagyon a srácba, mert megijedhet. Legyél szerelmes, de nem túlozd el (mármint ne közöld vele folyamatosan) és igenis csinálj programot nélküle és tanulj is, hidd el, a különprogram után még édesebb a közös program!!!

és nyugi, idővel tisztul a köd:)

sok sikert!

2009. okt. 31. 17:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaj rmélemm, hogy tisztulni fog...mert egyszerűen nélküle tehetetlen vagyok. Nem érdekel semmi. Igen...probálok másra is gondolni. De egyszerűen egfolytában az van a fejemben meg a szivemben hogy huh most micsinál. Lányokkal van? ilyenek...de ez tudod nem az a kellemes lálálá de szerelmes vagyok..hanem ilyen veszült vagyok. olyan szavakon felkapom a vizet ami neki természetes pl " jere 8 ra" jere...ilyeneken. Soha nem viselkedtem igy snekivel..imádok vele lenni de amikor nincs velem..nem érzem magam boldognak. még azzala tudattal sem, hogy ő apárom..
2009. okt. 31. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad ennyire függni egy embertől,ez nem egészséges. Elhiszem h jó vele, de ha esetleg( nem kívánom ), szétmennétek, akkor is megy tovább az élet. Az ilyen lányok azok akik általában elijesztik a fiúkat azzal, h túlzottan ragaskodnak, és épp ezáltal minden dolgok behisztiznek, és minden rosszul esik nekik. Próbálj meg változtatni, vagy ha nem megy akkor pedig jól titkold el előtte azt h ennyire imádod, nehogy visszaéljen vele, vagy elijeszd!
2009. okt. 31. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:
titkolom...amennyire csak tudom. de ez is igen rossz..titkolni az érelmeim.
2009. okt. 31. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem egészséges.. épp ezért fogom vissza magam, hogy nehogy elijesszem...mikor fog ez elmulni? mikor fogok tudni "létezni" nélküle? az meg ugye ez plusz gond h távkapcs..
2009. okt. 31. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez már hajlik a társfüggőség felé,szerintem ez nem egészséges!

Menj el te is a barátaiddal vagy akár egyedül is, kapcsold ki a gépet és tanulj,ha hiányzik akkor írj neki sms-t,stb stb. De ne lógj rajta,meg ne függj tőle,abból csak baj lehet később. Szerintem.

2009. okt. 31. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:

esküszöm mintha én írtam fel a kérdést :) még a korunk is stimmel

de nekem már kezd jobb lenni

mi fél évesek vagyunk és most már tényleg tudok másra is koncentrálni, ezelőtt naggyából tiszta depi voltam mikor hétfő lett, suli és megint előlről vártam hogy péntek délután legyen és együtt legyünk megint :) jobb lesz késöbb hidd el

olvass, barátnőzz, tanulj, csinálj fényképeket magatokról, nyomtasd ki (ez engem megnyugtatott :D) meg ilyenek

2009. okt. 31. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!