Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek jöhet egy kisbaba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek jöhet egy kisbaba? 20 éves vagyok van egy barátnőm ő 36 éves. Szeretnénk gyereket.

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 23:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen ő vele akkarom leélni az életemet hiszen együtt öregszünk meg. Hiszen amikor ő 76 éves lesz én 60
2013. aug. 29. 00:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Tényleg úgy érzed, hogy vele fogod leélni az életedet? Egy gyerek vállalás azért eléggé komoly dolog, elvileg annak örökre össze kéne kötnie két embert, de sajnos ez sok esetben nincs így. Különösen ekkora korkülönbség esetén

A korodból ítélve nem hiszem, hogy sok-sok éve már együtt lennétek. Szóval én a helyedben még várnék.

Én nem akarnék a lányom életéből kimaradni, így fordított esetben biztos hogy várnék még, és a biztosra mennék. Ha még 3 év múlva is együtt lesztek, jöhet a baba. Szerintem fiatal vagy, nyugodtan várhatsz

Én így látom, de lásd feljebb írta valaki, max elváltok. Végül is így is hozzá lehet állni...

2013. aug. 29. 00:04
 13/19 anonim ***** válasza:
A nő biztosan tudja mit csinál. Másként garantáltan szétmennek.
2013. aug. 29. 00:05
 14/19 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt.
2013. aug. 29. 00:06
 15/19 anonim ***** válasza:
32 éves nő összejön egy 16 éves sráccal? Itt nagy a baj..
2013. aug. 29. 00:08
 16/19 A kérdező kommentje:
De most már nem 16 32 évesek vagyunk hanem 20 36.
2013. aug. 29. 00:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Végül is a szerelemben nincs lehetetlen, ha így kiállt 4 évet a kapcsolatotok, akkor valószínűleg mindent kifog.

Gondolom a szülőkkel nem lehetett könnyű az elején, de ez most nem ide tartozik :)

2013. aug. 29. 00:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Most igy 4 év mulva már nem tünik nagynak a korkülönbség. De akkor még tényleg nagy volt.
2013. aug. 29. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi sem bizonyíthatná jobban az éretlenségedet, mint hogy egy ilyen fontos döntést ismeretlenek véleménye alapján akarsz meghozni, akik bizonyára nem ismernek minden részletet, ami fontos lehet.

Mégis, ha engem kérdeznél, akkor azok alapján, amit eddig megtudtam rólad, azt mondanám, h nem jó ötlet. Szerintem ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat csak nagy szerencsével lehet hosszúéletű, ha pedig nem tart sokáig, akkor lehet h a gyereketek issza majd meg a levét.

Akárhogy is döntesz, sok szerencsét!:) és remélem olyan döntést hozol majd, amivel boldog életetek lesz :))

2013. aug. 29. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!