Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adrikácska kérdése:
Szerintek az baj ha kicsit vonzódok a roma fiúkhoz?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 22:07
11/19 anonim válasza:
jaj dicsak egyem a buladat meghagom a valagad feher gadzsikam
12/19 anonim válasza:
Ha nőkhöz vonzódsz nem baj. Ha feketéhez vonzódsz nem baj. Ha Kínaiba az sem. Ha Japánba az sem gond.Ha az Olasz fiúk jönnek be nem baj. Ha cigány ... HA ÉN LENNÉK AZ ANYÁD ÚGY BASZNÁLAK KI MINT MACSKÁT SZ@RNI!
13/19 bakur12 válasza:
#12 LOL. Mekkora egy allat vagy. Jot rohogtem.:D
14/19 anonim válasza:
Igen, a 12-esen én is nagyot röhögtem :D A 12-es tényleg egy igazi nagy állat, egy vvadbarom, tényleg semmi emberi nincs benne
15/19 anonim válasza:
A 12-esen én is nagyot röhögtem :D Tényleg egy igazi állat :D Semmi emberi nincs a 12-esben
16/19 anonim válasza:
Szívesen cigány "barátom" ,hogy jókedvre derítettelek! Nem kellett volna kétszer elküldeni mert van szemem (még nem loptátok ki)Ha meg nem vagy cigány akkor elirányítanálak a 3. válaszolóhoz .
19/19 anonim válasza:
hát vannak nagyon jó pasik köztük, csak kicsit tartok tőlük pedig szívesen lennék velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!