Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyaltalan buktassam le?
Figyelt kérdés
A pasim facebookon es telo tartja a kapcsolatot az egyik volt baratnojevel akit meg regen felesegul akart venni. Azota a lanynak van mar csaladja es megis tartjak a kapcsolatot, olyan meghitten.
Nekem ez igy nem kell, hogy az en kapcsolatombol esetleg kilegyek turva. Nem tudom pontosan megitelni, hogy mi lehet koztuk baratsag vagy esetleg a lang nem aludt ki, de az teny, hogy a csaj is ferje hatta mogott es a pasim is titokban beszelnek. Nem laknak egy varosban es az sem jellemzo, hogy a baratom csak ugy elutazon, de nincs kizarva, hogy a csaj nem jon fel a varosunkban es esetleg meg talalkoznak is.
Bizalmatlansag reszemrol de azert hulyere se vegyenek. Nem tudom mit tehetnek, mert gondosan torli maga utan a fb beszelgeteseket, hogy tudnam az orra alla dorgolni esetleg "emlekezetesen bosszut allni rajta".
nem itelem el, de kivulallonak erzem magam, csak ok tudhatjak, hogy milyen celbol targyaljak meg. amugy zarkozott ember, nem adja ki magabol a dolgokat hanem inkabb magaban orlodik. sokan mondjak az ismerosei kozul, hogy o nem ilyen volt, idokozben ellett rontva...
2013. aug. 28. 20:13
23/36 anonim válasza:
7 Hülye szöveg.
Múlt ismered a jelnetését ember? Nézz utána.
2013. aug. 28. 20:15
24/36 anonim válasza:
De miért nem vele beszéled meg????
2013. aug. 28. 20:17
25/36 anonim válasza:
16 Nagyon meg vagy hülyülve..
2013. aug. 28. 20:18
26/36 A kérdező kommentje:
nincs is mit nezzek a telojan, szoval errol nincs szo a jelenben. talan azt varom, hogy meggyozodjem nem arra megy ki a dolog, hogy a hattam mogott megcsaljanak. kulonben azonnal kilepnek nem lennek hulye, hogy turjem az ilyesmit.
2013. aug. 28. 20:19
27/36 anonim válasza:
de beszéld meg vele, kérdezd meg h mi ez az egész.. vagy találgathatsz reggelig is, de az kinek lesz jó????
2013. aug. 28. 20:20
28/36 A kérdező kommentje:
pl. egyszer kaptam tole egy mobilt amikor a sajatomat nem tudtam hasznalni, talaltam benne olyan uzeneteket, hogy hianyoznak a regi idok amikor meg eggyutt voltunk es minden jo volt szamunkra, mikor jossz be a varosba, alig varom, hogy ujra talakozunk, meg ilyenek. siman letagadta, hogy nem is ismeri az illetot.
2013. aug. 28. 20:26
29/36 anonim válasza:
akkor viszont nem tudom h mit mondjak.. de ha törli az üziket, h tudod elolvasni?
2013. aug. 28. 20:29
30/36 A kérdező kommentje:
ezeket megtudtam nezni, mert az egyik mobiljat adta, hogy hasznaljam es azokat a kimeno sms-et nem torolte. kulonben csak fb beszelgeteseit tudom megnezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!