Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyaltalan buktassam le?
A pasim facebookon es telo tartja a kapcsolatot az egyik volt baratnojevel akit meg regen felesegul akart venni. Azota a lanynak van mar csaladja es megis tartjak a kapcsolatot, olyan meghitten.
Nekem ez igy nem kell, hogy az en kapcsolatombol esetleg kilegyek turva. Nem tudom pontosan megitelni, hogy mi lehet koztuk baratsag vagy esetleg a lang nem aludt ki, de az teny, hogy a csaj is ferje hatta mogott es a pasim is titokban beszelnek. Nem laknak egy varosban es az sem jellemzo, hogy a baratom csak ugy elutazon, de nincs kizarva, hogy a csaj nem jon fel a varosunkban es esetleg meg talalkoznak is.
Bizalmatlansag reszemrol de azert hulyere se vegyenek. Nem tudom mit tehetnek, mert gondosan torli maga utan a fb beszelgeteseket, hogy tudnam az orra alla dorgolni esetleg "emlekezetesen bosszut allni rajta".
Mit tanacsolnatok ilyen esetben?
De a régi csaj most benne van a jelenben is, azt azért ne feledjétek.
És ráadásul titokban!
Ez itt a baj.
Még ha nincs is semmi, akkor is nagy baj van, ha úgy érzi a barátod, hogy titkolóznia kell előtted.
Ha pedig tényleg kavarnak a hátad mögött, akkor meg főleg nagy a baj...
Egy nagy-nagy beszélgetésre van szükségetek... és ha bármikor úgy érzed a beszélgetés során, hogy hazudik, azt sose hagyd rá!
A bosszúnak nincs értelme, kicsinyes dolog, legyen önbecsülésed és ne csinálj ilyesmit!
mi is megbeszeljuk az o kapcsolati problemait, es az enyemeket is...jobban ismerjuk egymast barminel, konnyen tudunk tanacsot adni...ez meg nem elotelendo...
15. voltam
felnott es megsem lehet vele megertettni az egyszeru dolgokat amit az atlag ember normalisnak vel. reszemrol sem okes, hogy a beszelgeteseit megneztem. ha nem lenne takargatni voloja akkor nem is gondoskodna arrol, hogy a beszelgeteseket torolje na meg a hivaslistakat es az sms-ket.
en nem parazok azon, hogy rogton ezeket toroljem es altalaban masok sem csinaljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!