Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt szerintetek számon kérhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt szerintetek számon kérhetem rajta, hogy akkoriban volt-e valakivel valami?

Figyelt kérdés

A barátommal miután szakítottam, egy ideig nem találkoztunk, aztán kb két hónapon át volt olyan, hogy néha találkoztunk és akkor csókolóztunk is néha. De akkoriban mással is találkozgattam mellette (ezt ő is tudta).

Ennél az időszaknál tudom, hogy egyszer smárolt valakivel és ennyi.

Viszont volt kb 2 hét, amikor már eléggé látszott, hogy újra együtt leszünk (bár még akkor is találkoztam kicsit a másik sráccal), és akkor ő elment pár napra a haverjaival nyaralni, és nagyon érdekel, hogy akkor vajon csajozott-e.

Akár idegennel, akár a társaságból valakivel, folyton ezen gondolkozom.

Fura lenne, ha így hetekkel később számon kérném ezt rajta? Végül is nem sok közöm van hozzá, ha úgy nézzük, de megöl a kíváncsiság.

2013. aug. 28. 18:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és már újra együtt vagyunk!
2013. aug. 28. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
hagyd a múltat
2013. aug. 28. 18:31
 3/12 anonim ***** válasza:
sztem nagyon halkan felhozhatod a temat, csak kerdezd meg h milyen volt a nyaralas, es akk h rajon h mi is erdekel akk megnyugtat h nem akk pontosabban is rakerdezhetsz a dologra, habar lehet h megsertodne v barmi. probald meg, h bizol benne akk rosszul nem sulhet el a dolog :)
2013. aug. 28. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
És mi értelme van a kapcsolatotoknak? Szerintem semmi.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

NEM

Megkérdezheted tőle de számon nem kérheted rajta.

6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet.
2013. aug. 28. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Jack Bauer is így jött össze Ninával és nézd meg mi lett a vége! Ne feszgesd a múltat!
2013. aug. 28. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Minek? Kit érdekel? Inkább a jelenre koncentrálj.Többet érsz vele.
2013. aug. 28. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem megkérdezheted, de ne számokérd rajta, illetve ha véletlenül kiderülne valami, akkor ne kezdj el hisztizni, megsértődni, kombinálni, hogy mi is volt...
2013. aug. 28. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem számít, de ha tudnám, hogy mi volt, akkor megnyugodnék. Nem lennék féltékeny meg semmi, csak komolyan hihetetlenül érdekel.

Bár jelentősége valóban nincs.

2013. aug. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!