Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rajzot készítsek a szerelmemnek? (lent)
Figyelt kérdés
Nemsokára fog hazajönni, elég hosszú idő után. Úgy gondoltam rajzolok neki valami aranyosat, esetleg írok is.
De nincs ötletem. Annyira profi nem vagyok, arcképet nem tudnék rajzolni, de azért gyerekeset sem szeretnék.
Szívesen várom, ha van valakinek ötlete, megköszönném! 17L
2013. aug. 28. 16:07
1/7 anonim válasza:
egy 2méteres faszt és írd mellé,hogy Neked is ekkora!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát...köszi:) Másvalaki?:D
2013. aug. 28. 16:13
3/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=dwoIM2bJ2CI
Egy rózsa, aminek a közepe szív. :) Szerintem tökéletes.
4/7 anonim válasza:
1. nek van igaza.
Ez biztos jól fog esni a pasidnak.
5/7 A kérdező kommentje:
fiúnak nem fura a rózsa?
2013. aug. 28. 16:16
6/7 anonim válasza:
Én a barátomnak anno egy Bátor a gyáva kutyát rajzoltam, mert ez volt kiskorában a kedvenc meséje. Ha a te barátodnak is vannak ilyen kis kedvencei, rajzold azt és írd mellé, hogy szereted. Szerintem tetszene neki :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:D
2013. aug. 28. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!