Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most hogyan tovább? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? Hogyan lépjek túl rajta, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Van egy hatalmas problémám, amit senkivel nem tudok megbeszélni, ezért magam próbáltam rájönni a dologra, de nem megy, mert össze vagyok zavarodva.

Ha fel tudjátok vázolni a helyzetemet így kivülálókként, és tudtok tanácsot adni, hogy most mit tegyek, vagy hogyan viselkedjek... azt megköszönném.

Szóval, az a helyzet, hogy augusztus végén megismerkedtem egy 21 éves sráccal (én 17 éves vagyok).

Találkozgattunk, randiztunk és összejöttünk, eszméletlenül beleszerettem, de nemrég, 1 hete szakítottam vele, mert az exével találkozgatott, és úgy éreztem hazudik nekem, sőt nem tudta eldönteni, hogy kit szeret engem vagy a másik lányt.

Nagyon fájt, sőt még most is fáj, mert még mindig ugyanúgy szeretem.:(

A baj ott kezdődik, hogy van egy 19 éves srác, akivel egy suliba járok, és ezen a héten találkozgattunk, és megcsókolt.

Nem eröltet semmit, mert elmondtam neki, hogy mi a szitu velem, hogy kettősséget érzek stb.

De Ő is tetszik, mégsem tudnék járni vele, nekem az előző fiúm kell, de róla tudom, hogy Őt már sosem kaphatom vissza.

És mégsem tudok továbblépni rajta, egyszerűen nem megy, mindenről Ő jut eszembe, még a másik fiú csókját is az Övéhez hasonlítom, annyira szeretem.

Szeretném visszaszerezni, de szerintem nem menne, mert nem vagyunk beszélő viszonyban már, és Ő a belvárosban lakik, én meg nem, szóval nem is találkozunk:(

Bármit megtennék azért, hogy újra velem legyen, és hogy szeressen, de tudom, hogy úgysem menne, mert nem szeret, és talán nem is illünk össze...

A másik srác feltétel nélkül tudna szeretni, de Ő meg... Ő meg mégsem olyan mint a volt barátom.

Most mit tegyek, annyira félek ettől az állapottól, úgy érzem megőrülök ettől a kettősségtől...

Adjatok valami tippet vagy tanácsot, hogy mit tegyek...:(

(Kort és nemet is írjatok légyszi, köszi)

2009. okt. 31. 14:51
 1/6 anonim válasza:
100%

Szerintem ott van a probléma, hogy az előző pasival nem egészen zártad le a kapcsolatod és ezért reménykedsz még.

Írj neki emailt, írd le mit érzel, és ha azt válaszolja, kész befejezte és ennyi akkor le tudod zárni és nyitni a másik pasi felé.

2009. okt. 31. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát elég fura ez a helyzet... Sztem felejsd el azt a fiút, nem érdemli meg, hogy szeresd!!

Nem tudom a másik fiúval mit csinálj, mivel még most nálad elég friss ez a seb, ezért lehet hogy csak kihasználnád, de az is lehet, hogy beleszeretnél... Szóval ha úgy érzed akkor próbáld meg, max nem jön be...

Jobb tanácsot nem tudok adni, nem voltam még ien helyzetben...:S Sok sikert a továbbiakhoz:)

2009. okt. 31. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a volt barátodat! Tudom könnyű mondani... Én is voltam hasonló helyzetben,sok időbe telt elfelejteni. De mostmár túl vagyok rajta és találtam egy sokkal jobbat. Kitartás neked! :)
2009. okt. 31. 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Huhhh, köszönöm az eddigi tanácsokat.

Igen az tény, hogy nem zártam le Vele a dolgot, és nem megy...:(

De ha én írnék neki az olyan megalázó lenne, vagy nemis tudom, hogy én fussak egy fiú után, hogy aztán nevessen meg gúnyolódjon rajtam...:( :'(

2009. okt. 31. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a régi fiúd.A másik,ahogy leírtad feltétel nélkül szeretne és a sebedre ez lenne a legjobb gyógyír.Szerintem adj egy esélyt a másik fiúnak.16/l
2009. okt. 31. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben.1 hét alatt nem lehet elfelejteni,de hamarosan ki fogod heverni a másik srácot.De ehhez idő kell.Tudom,van az a mondás,hogy "Kutyaharapást szőrével",de nekem ez nem jött be.Üresnek éreztem magam a szakítás után,mintha totálisan kiégtem volna.Szinte azonnal én is elkezdtem ismerkedni,de ha csak megszólalt a telefon összeugrott a gyomrom,hogy biztos az exem hív,hogy vissza akar kapni.Rájöttem,hogy amíg így érzek,addig nincs értelme más valakit is belekeverni az életembe.A sráctól kedves,hogy nem erőltet semmit.Szerintem mondd el neki,hogy épp mit érzel,hogy a másik srác emléke még nagyon benned van.Próbáljatok barátkozni,úgy ismerkedni,hogy nem vártok semmit a másiktól,vagyis nem jártok.Fel kell töltődnöd érzelmileg,hogy újra bele tudj adni mindent egy kapcsolatba.Legalábbis én így voltam vele,persze mindenki más,csak a tapasztalatomat osztom meg. Fel a fejjel,sokkal jobb lesz,csak hagyj időt!
2009. okt. 31. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!