Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik ilyen piti dologról?

Figyelt kérdés

barátom azt hazudja, hogy lepihen pár órára, pedig csak gépen játszik. miért hazudik ilyen butaságról? dolgozom, ő szabadnapos. annyira mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem... miért nem őszinte?! tudom, őt kérdezzem... de nem fogja megmondani az igazat, tartani fogja magát az "igazsághoz"... MIÉRT??

ÉN 19N, Ő 20F

2013. aug. 28. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan barátnőm, ha egy pillanatig nem vele foglalkoztam, akkor vérig sértődött, így sokszor én is ehhez folyamodtam... igaz, néha ezen is besértődött (miért alszok ahelyett, hogy vele foglalkoznék?!), ki is dobtam a francba.
2013. aug. 28. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Igazából az, hogy számítógéppel órákat játszik valaki az joggal tűnik gyerekes viselkedésnek, ciki is bevallania egy magát már felnőtt férfinak tekintő srácnak.

Meg egyébként úgy minden szenvedélyt ciki bevallani, pl. néha órákig eljátszok online pókerbajnokságokon (néha vasárnapi ebéd közben is a tabletet nyomogatva), ezért én is szoktam kapni hideget-meleget asszonytól.

2013. aug. 28. 14:00
 13/19 A kérdező kommentje:

de komolyan skacok! :D

1. a párom nem játék/gép függő. szinte csak akkor játszik ha nem tud velem lenni, vagy nem tudunk egymással foglalkozni (olyan is ritkán van)

2. soha, de tényleg soha nem szóltam érte egy szót sem. hiszen ő sem oltogat ha horoszkópos oldalakat bogarászok :D szóval ne beszéljetek úgy, mintha egy hisztis p*csa lennék aki nem hagyja a pasasát :D

2013. aug. 28. 14:05
 14/19 anonim válasza:

Jó tanács, amikor nem vagytok együtt törődj mással, hagyj csinálja amit szeretne. És amikor együtt vagytok érdeklődj a játékai iránt, őszintén figyelj rá.

pl így.: "Van most valami autós játékod(akármi), mert unokaöcsémnek kellenének. És szerinted melyik a jobb? Melyik a kedvenced, igazából milyen játékot adjak unokaöcsémnek?" és így tovább. Meg fog nyílni és legközelebb ha beszélgettek be fogja ismerni, de ne szekáld isten szerelmére. Ha mondja mondja. De célozgatásokból semmit sem fog érteni csak a direkt beszédből ugyanis ő nem csajszi.

És a legfontosabbat a végre hagytam az elfogadás, fogadd el így ahogy van és szeresd.

24 f

2013. aug. 28. 14:16
 15/19 A kérdező kommentje:

ha valaki, akkor én aztán elfogadom a heppjeit. naponta órákon keresztül hallgatom a bmw-s dolgokat, amik amúgy nem érdekelnek, de ő mondja én pedig figyelek és kérdezek... nem két hete vagyunk együtt, hogy azt mondhassuk "majd megnyílik". már rég megnyílt, kölcsönösen ismerjük egymás hülyeségeit.

mellesleg ő az, aki folyton keres mikor nem vagyunk együtt. hív, ír, pedig nem kérem/várom. sőt, lényegében nincs is lehetőségem kicsit magam lenni, pedig lenne rá igényem (jeleztem is irányába), úgy tűnik, neki nem hiányzik a "szabadság". mindig velem akar lenni, az ő szavaival élve "belebújnék a bőrödbe, hogy mindig együtt legyünk".

nos, a fentiek fényében nem érzem úgy, hogy jogos lenne az okításod, kedves #14.

2013. aug. 28. 14:22
 16/19 anonim válasza:
De nem is nekem kell bizonygatnod, elég ha te tudod. Akinek nem inge nem veszi magára :) De ezért is írtál ide, hogy ötleteket adjunk, különben tök felesleges volt. Ha meg kidühöngeni akarod magad arra ott vannak a barátnők.
2013. aug. 28. 16:17
 17/19 anonim válasza:
Megint én, lehet, hogy csak szégyelli, hagyd rá.
2013. aug. 28. 16:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Csak reméltem, hogy a leírtak alapján (!!) tudtok véleményt mondani. Ahogy látom a többségnek nem sikerült feldolgozni az információkat :D

Azért köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 28. 16:38
 19/19 anonim válasza:
Szívesen, máskor is és remélem nem rám céloztál a többséggel. Utolsó két hsz-t én írtam.
2013. aug. 28. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!