Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIért van az, hogy akárhányszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért van az, hogy akárhányszor ujrakezdjuk, aztérzem hogy nemannyira szeretem, amikor nem nemvagyunk egyutt, csakot akarom. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 12:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:/ hát egyik pillanatban azt érzem,hogy szeretem ot,meg amikor nemvagyunk egyutt,azt érzem,hogy kell nekem megorulok ha nem az enyém,és mással kavargat,ha meg egyutt vagyunk,akkor ez az érzés ugy lelankad,alábbhagy..:/ 1évig voltunk egyutt,akkor én szakitottam,rá 1honapjára osszejottunk,akkoris ezt éreztem,aztán vége lett,és kévetkezo honapban most megint osszejottunk,de kezd alábbhagyni ez az érzés..:( nemtudom mittegyek..vagy mi legyen,hogy jo ez..miért érzem ezt:(
2013. aug. 28. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt eddig kb mindegyik fiúval.. 2 kivétellel. Szerintem a titok ,hogy nagyon szeresd,akkor nem fogod ezt érezni..de ha nála ez van,akkor inkább ragaszkodsz,de ez minden csak nem szerelem.
2013. aug. 28. 12:39
 13/16 A kérdező kommentje:
énis valamiért erre gondoltam,hogy már csak ragaszkodás..de megbántani meg nem akarom mégegyszer:(
2013. aug. 28. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:

akárhányszor ujrakezdjuk,

talán külön-külön kellene folytatni.

2013. aug. 28. 13:37
 15/16 A kérdező kommentje:
lehet,hogy így lenne a legjobb,de nagyon nem szeretném megbántani
2013. aug. 28. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
ha értelmesek vagytok akkor ezt szépen meg lehet beszélni.
2013. aug. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!