Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha a srác aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a srác aki tetszik 17 lesz, én meg csak 14?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön a srác,és én is neki,de nem mertem bevallani neki,mert félek,hogy túl kicsinek tart!Mit csináljak?
2013. aug. 28. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
az még türhető
2013. aug. 28. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. :)

Beszélgess vele, aztán ha tetszel neki úgyis fog közeledni.

2013. aug. 28. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Gáznak nem gáz. Pont benne vagy a korban, hogy kamasz szerelmeid legyenek. Én a te korodban mindig másba voltam szerelmes, de volt egy állandó, akit nagyon szerettem, de nem szeretett viszont és barátok voltunk inkább. De azokban az években. Ha megláttam egy szép szemet, vagy udvarias volt, én élből belezúgtam xD

De sosem kezdtem egyikkel sem, mert 14 évesen fiatalnak tartottam magam a fiúkhoz.

2013. aug. 28. 11:17
 4/9 MrPifta ***** válasza:
az semmi. Másoknál akár 15 év korkülönbség is előfordul
2013. aug. 28. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ne vallj neki szerelmet. Elég, ha tetszik neked, ő megérzi azt. Ne csinálj semmit.
2013. aug. 28. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
ez nem gáz, 3év nem is olyan nagy korkülönbség
2013. aug. 28. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy 14 èves lányba szerettem bele..ha minden igaz ő is szeret, én nem tartom őt kicsinek. Elég érett a gondolkozási menete, ő megadja azt amit egy korombeli lány képtelen../tisztelet a kivételnek persze/ szeretetet és örült nagy figyelmet...!

17/F

2013. aug. 28. 11:26
 8/9 anonim válasza:
Az elöttem szólóhoz én is ugyan igy vagyok vele beleszerettem egy 14 éves lányba és ugyan ugy ahogy te mondtad elég érett külsöleg is belsöleg is :D Szval csak nyugi és hajrá :DDD 18/F
2013. aug. 28. 11:40
 9/9 anonim válasza:
nekem 13 éves tetszik. Én várok még rá egy kicsit. 16F
2016. júl. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!