Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kacsingatott félre, ha minden fantasztikus volt?
Sokan szokták írni, mondani, hogy ha minden klappol egy kapcsolatban, akkor nincs félrelépés meg más felé kacsingatás.
Barátnőm mindent megkapott tőlem, mégis hazudozott, félre kacsingatott. Egyszerűen nem értem, mert láttam rajta, hogy szeret, meg minden jó volt. Nem tud rá magyarázatot adni a mai napig, ezek az események 1 éve voltak, azóta is bennem vannak, másfél éve vagyunk együtt. De az a legdurvább, hogy nem egyszeri esetről van szó, meg ez az egész tartott vagy fél évig, hogy hazudott sokszor, mostanra talán már bízhatok benne.
Mások szerint jól nézek ki, barátnőm is mindig ajnározott, értelmes vagyok mások szerint, tehát külső belső oké. A szexszel sincs semmi baj, kapott bókokat mindig, anyagilag is kisegítettem mindig, a családom is kinyalta a fenekét, egyszerűen nem értem. Féltékenynek sem kellett soha lennie, mióta vele vagyok, rá sem néztem más nőre.
Talán mert mégsem volt minden fantasztikus.
Anyagilag kisegíted, többször is megcsal és mégis vele vagy... hát elég naiv vagy. A buta csávókat meg csak kihasználják a nők.
Férfiasnak tartom magam, barátnőm ezt mindig külön ki is emelte.
Nem tartottam el soha, csak többnyire én fizettem, ha mentünk valahova, kisegítettem, mikor kellett neki pénz. De mindig visszaadta, meg szerencsére azért nem az a lehúzós fajta, szóval ilyen szempontból nem lehet rá panasz. A pénz dolgot azért írtam, hogy tiszta legyen a pénz.
Fizikailag nem csalt meg, csak az előző szerelmével telefonálgatott a hátam mögött, amit letagadott, sőt azt is, hogy a szerelme volt valaha is, szerintem közelebb került egy kollégájához, rengeteget beszélgetett vele délutánonként neten, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!