Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? Normális dolog ez?
22 éves srác vagyok és egy vállalati bulin,ittas állapotban össze akartam jönni egy sexy 35 éves kollégával.
Sajnos ez nem sikerült,de a 16 éves lányát azon a bulin ismertem meg és hát azóta is járunk.
Kérdésem ez normális nem furcsa egy picit
hmmmm ismerd meg az anyját vedd el a lányát
hihihih
nekem is van egy kolléganőm aki az anyám lehetne 40 éves. én meg 20.
De nekem igazából már mind1, ja meg hát én nem kanos voltam hanem szerelmes vagyok belé, vagy hát olyasmi. Egyszer besszélgettünk is ilyesmiről, de ott ahelyett hogy azt mondtam hogy szerelmes vagyok, arról beszéltem hogy tökre szeretem meg minden, de nem úgy
persze, lehet ő rég levágta mi van, igazából nem problémázott e-miatt, meg azóta se,, igaz tök mind1 mit érzek, mert én valoszinüleg egyáltalán nem érdeklem ilyen szempontból, azt hogy beteg vagy-e nem tudom, de azért néha tényleg nagyon vágyom rá,
illetve mostanában már próbálok leállni ezzel, szóval nem gondolni rá így. Meg hát ha tényleg összejönnénk, odaáig igazából még nem képzeltem el a dolgot, csak hogy vele milyen jó lenne, meg hát a szex igen, ő is sexy. De most gyerek van, meg stb, hááát szóval ja,
sajnos lánya nincs :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!