Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani a rendszeres találkozást?
Próbálj meg megbízható fuvart találni, esetleg bárhol tudakozódni, hogy ki jár le rendszeresen Debrecenbe. én például munkaügyben sokáig hetente jártam, bár a legtöbbször nem kocsival. Nem biztos, hogy jó beülni más kocsijába, de ha találsz megbízható valakit, aki rendszeresen jár le, és nem minden héten/hónapban máshoz ülsz be, akkor az jó megoldás lehet.
Esetleg vannak ezek a telekocsis megoldások, oszkar.com és hasonlóak. Ott is kell valamit fizetni, de jóval kevesebbet (szerintem a benzin rádeső része max 2k huf/alkalom, az mégse 5).
Valószínűleg nem működik, de:
ha ismeretségi körben van máv start prémium kártya, az átruházható, és "ingyen" utazhatsz vele. csak nem pórolják, ha elveszed, tehát nem jó buli, vigyázni kell rá nagyon.
Egyébként mekiben már lehet dolgozni 16 felett, és heti 3 órával megkeresel ilyesmi pénzt(400 ft/óra, 12 óra 4800 ft), az suli mellett sem nagyon sok. Ha mindketten vállaltok ennyi áldozatot, hogy heti 4-8 órát dolgoztok hétvégén, bőven összejöhet ennyi pénz...
ennyi ötletem lett hirtelen. ha még most is ott dolgoznék, mondanám, hogy szívesen hozlak-viszlek, de 3 éve nem ott dolgozom, poénból meg nem járok Debrecenbe.
Ja, és még egy utolsó ötlet: ha bármelyikőtöknek van olyan tartós betegsége (például cukorbetegség, asztma), amire emelt összegű családi pótlék jár, akkor azzal 90%-os kedvezménnyel lehet jegyet venni (tudomásom szerint, talán nem változott a törvény).
Remélem valamelyik hasznos lesz...
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló: Az a másfél hét előtt már ismertük egymást. Tudom, hogy ez nem oszt, nem szoroz, csak gondoltam, leírom, hogy ne az jöjjön le, hogy csupán ennyi ideje ismerem, és így mentem bele a kapcsolatba.
Második válaszoló: A fuvar és a telekocsi jó ötletnek tűnnek (utóbbiról még nem hallottam, de rákerestem), köszönöm szépen! Sajnos a felnőtt ismerőseim közül senki nem jár át egyik városból a másikba, így az kilőve. A telekocsis meg elgondolkodtató, mert ki tudja, hogy éppen milyen ember az, akihez beszállnék három órára... De észben fogom tartani ezt is.
Semmilyen mávos ismerősünk, sem tartós betegségünk nincsen, tehát sajnos ezekkel sem jutunk előrébb.
A mekit fontolóra veszem, és akkor neki is ajánlom, hogy gondolkodjon rajta.
Még egyszer köszönöm szépen a kedvességét és a segítőkészségét! Jó tudni, hogy vannak még ilyen jólelkű emberek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!