Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak FIÚK! Rámenős vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak FIÚK! Rámenős vagy inkább szolidabb?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és arra vagyok kíváncsi hogy milyen lányt szeretnek a pasik? Mármint vannak a normális szerényebb lányok, és vannak azok akik nagyon rámenősek..szinte látszik hogy meg akarják kapni a pasit Én a normálison belül vagyok,talán nagyon is. Ha tetszik egy srác akkor nem megyek oda hozzá, csak rámosolygok. Kezdésnek elég ennyi? Vagy mit várnak a pasik? (Igazából még nem volt barátom)Inkább az a visszafogottabb lány vagyok.
2013. aug. 27. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ez elég $változó
2013. aug. 27. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdésnek elég ha rámosolyogsz,keresed a szemkontaktust.esetleg rákacsintassz.ennyi pont elég ha nem megy oda akkor vagy nem figyel rád,vagy nem veszi a jeleket-ekkor jó a kacsintás-,vagy nem érdekled.
2013. aug. 27. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Szolidabb.
2013. aug. 27. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából én is a félénkebb vagyok, de nem nagyon örülnék egy rámenős lánynak (ez nem teljesen igaz, jelenleg szinte bármilyen leányzónak örülnék :D), hülyén érezném magamat mellette, az elején mindenképpen. Ha viszont, valaki folyton keresné a szemkontaktust velem és rám mosolyogna, úgy hogy nincs mellettem 26 ember, akire még vonatkozhat (egyszóval érthetően fejezi ki magát ilyen módon), akkor biztosan odamennék hozzá és kezdeményeznék.
2013. aug. 27. 21:52
 5/6 viktor123456 ***** válasza:
#4: mennél te oda a fxszt. :-) miért kell ilyen nyominak lenni? :-)
2013. aug. 27. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nyomi. Erre az értelmes válaszodra reagálhatnék én is hasonlóképpen (pl.: mert any*d), de nem teszem. Tudod van akinek a csajozás helyet más megy, én speciel ilyen ember vagyok. Azonkívül rengeteg rajtam kívül álló dolog is történt velem ami megnehezíti a dolgokat, de Te Mr. Mindentudó uraság jobban tudod így látatlanba és ismeretlenbe, hogy mi a szitu. No mindegy, egy trollra nem koptatom tovább a drága klaviaturámat. :D
2013. aug. 27. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!