Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak FIÚK! Rámenős vagy inkább szolidabb?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és arra vagyok kíváncsi hogy milyen lányt szeretnek a pasik? Mármint vannak a normális szerényebb lányok, és vannak azok akik nagyon rámenősek..szinte látszik hogy meg akarják kapni a pasit Én a normálison belül vagyok,talán nagyon is. Ha tetszik egy srác akkor nem megyek oda hozzá, csak rámosolygok. Kezdésnek elég ennyi? Vagy mit várnak a pasik? (Igazából még nem volt barátom)Inkább az a visszafogottabb lány vagyok.2013. aug. 27. 21:25
2/6 anonim válasza:
Kezdésnek elég ha rámosolyogsz,keresed a szemkontaktust.esetleg rákacsintassz.ennyi pont elég ha nem megy oda akkor vagy nem figyel rád,vagy nem veszi a jeleket-ekkor jó a kacsintás-,vagy nem érdekled.
4/6 anonim válasza:
Igazából én is a félénkebb vagyok, de nem nagyon örülnék egy rámenős lánynak (ez nem teljesen igaz, jelenleg szinte bármilyen leányzónak örülnék :D), hülyén érezném magamat mellette, az elején mindenképpen. Ha viszont, valaki folyton keresné a szemkontaktust velem és rám mosolyogna, úgy hogy nincs mellettem 26 ember, akire még vonatkozhat (egyszóval érthetően fejezi ki magát ilyen módon), akkor biztosan odamennék hozzá és kezdeményeznék.
5/6 viktor123456 válasza:
#4: mennél te oda a fxszt. :-) miért kell ilyen nyominak lenni? :-)
6/6 anonim válasza:
Nem vagyok nyomi. Erre az értelmes válaszodra reagálhatnék én is hasonlóképpen (pl.: mert any*d), de nem teszem. Tudod van akinek a csajozás helyet más megy, én speciel ilyen ember vagyok. Azonkívül rengeteg rajtam kívül álló dolog is történt velem ami megnehezíti a dolgokat, de Te Mr. Mindentudó uraság jobban tudod így látatlanba és ismeretlenbe, hogy mi a szitu. No mindegy, egy trollra nem koptatom tovább a drága klaviaturámat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!