Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy aki egyéniségre megfelelne nekem, az erkölcsileg soha?
Én kedvelem az egyéniséggel rendelkező, gondolkodni is képes csajokat.
De valahogy ha valaki ilyennel összehozott a sors, akkor tuti kiderült, hogy mekkora ri... könnyűvérű vagy volt nem olyan sokkal előtte.
Örülj neki. A gondolkodni sem képes r***cok még rosszabbak...te még jól jártál :D
Viccet félretéve, mindenki belefut ilyenekbe. Aki nem felel meg neki. Majd találkozol egy olyannal, aki igen, csak ne görcsölj rá.
És:DD Kit érdekel, hogy pl. egy pasinak hány nóje volt előttem? az érdekel, hogy mellettem mit produkál.
Most téged is himribizzünk le? mert nem 1 nőd volt?:D
Nem értem, mit problémázol azon, ha egy nő sokat szexel. Szerintem, ha ott egy nő, aki szimpatikus, és mikor oda kerül a dolog, az egyetlen dolog, amire gondolni tudsz, az ahogy más pasik döngetik, szerintem ez arra utal, hogy neked vannak komoly önértékelési problémáid. Egy nő korábbi szexuális élete semennyire nem befolyásolja a veled való kapcsolatát, minek viselkedsz akkor úgy, mint valami kiskirály, meg minek kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani?
A r-banc szó meg nem offenzív, annyit jelent, hogy többet szexel, mint te. Ez elismerés. Dicsérd meg legközelebb a ruháját is :)
7es, talán nem vagyok normális, de nekem nem kell olyan, akit már szétdugtak százan, és utána meg nekem teszi magát, hogy ő milyen normális, és nehezen megkapható.
Az, hogy addig kivel mit csinált, és hogy csalt meg, sokat elárul róla, és nem dicséreteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!