Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A saját korosztályomban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját korosztályomban miért nincs olyan aki NEM páva (fiú) vagy kocka?

Figyelt kérdés

Mindegyik felzselézett hajú, színes lógós nadrágú vagy ül a laptop előtt..?

Miért ilyen a nagy része a fiúknak?

16/L

2013. aug. 27. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szóval ezentúl már divat fiú helyett pávát mondani? Hú de menő :D
2013. aug. 27. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért ilyenek, mert se életük, se egyéniségük.
2013. aug. 27. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Általában úgy van, hogy páwa, kocka, rapper, vagy rocker, szerencsére én az utóbbi kategóriát favorizálom és találok is belőle elég fiút, de rapperekből is vannak helyesek.
2013. aug. 27. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem is fel van zselézve a hajam , és nem hordok ilyen szar színes gatyákat :D 16/F
2013. aug. 28. 01:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Hová fajult a világ, amikor 4 féle fajba csoportosítják egymást az emberek:D és ha én nem vagyok egyik sem az baj?:D nem létezem?:D
2013. aug. 28. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Tudod ez egy nagyon nagy általánosítás, de szerintem ami a pávákat illeti legalább is azért a média a felelős aki azt sulykolja h legyél trendi nézzél ki jól...

Éjjel Nappal Budapest és társai pl.

Ami a kockákat illeti némelyikük ugyan szeretne b nőt, de a lányok nagy részének elvárásai olyan magasak h azt egyik se ugorja meg. Am meg az a vicc az egészben h ha kell valami a korosbeli lányok mind a kockákhoz futnak mert még egy dvd-t se tudnak kiírni.

Na mind 1.

Am meg én ismerek olyan fiút aki nem kocka és talált magának nőt csak keresni kell. De am a társkeresőkön férfi többlet van szal ilyen 7 fiú 3 lány arány. Lehet ott kéne körbenézz. Biztos h tucatnyi korodbeli jelentkezőt találnál.

Előbb emelintetnek is ott sikerült becsajoznia.

Esetleg gondold meg.

2013. aug. 28. 16:41
 17/17 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy egy lány ilyet ír. Én is pont így vagyok vele csak fordítva:D
2013. szept. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!