Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva általánosítás, de a nők miért mennek vissza ahhoz, aki bántalmazta őket?
Igen, ez általánosítás, de most a saját tapasztalatomból indultam ki! Nem egy nőt ismerek, akinek a barátja egy bunkó mocskos szemét állat, akinek levegőt nem adnék, azért, ahogy viselkedett a barátnőjével, szóbeli bántalmazás, semmibe vevés, sőt, még meg is ütötte ha nagyon dühbe gurult.
De, ezek közül sok nő vissza is ment hozzá. Amitől az állam leszakad. Olyan csúnya dolgokat művelt a lánnyal a hapek, hogy pl együtt laktak, és össze vesztek, és a pasi a lány összes cuccát kidobálta az utcára.
Akkor haza is költözött a csaj, de aztán 2 hét múlva megint együtt voltak.
Ezt nem értem. Ha valaki velem úgy beszél, viselkedik, attól az embertől el akarok messzire kerülni.
De akkor hogy van sok nő, hogy évekig csinálja ezt, hogy eltűri azt, hogy vele úgy bánjanak, mint sokan a kutyájukkal SEM és akkor vissza menjen még 1x?
Szerintem a szerelem kevés ehhez.
Senki nem kent semmit kizárólag a férfiakra, de teljesen mindegy, hogy a nő vele marad-e vagy nem, de egy férfi NE bántalmazzon se lelkileg, se érzelmileg se fizikailag egy nőt. Mást se.
Szóval, de, a gyökere a dolognak igenis a férfi viselkedése, hogy a problémakezelés legunintelligensebb módját választja. És ilyenkor lehet egy nő éppen hülye, de az áldozat mindig ő lesz.
És mielőtt valaki leosztana, igen, tudom, van olyan kapcsolat is, ahol a nő bántalmazza és zsarolja a férfit. Tisztában vagyok vele.
Szerintem meg igen sokat elmond rólad, hogy velem kötözködsz, míg az a válaszoló, aki ismeretlenül lehülyézte az egyik hozzászóló anyját, és korábban kifejtette, hogy minden nő hülye s.gg, nem zavar.
Továbbá az is, hogy jobban kiakaszt és felháborít egy nő, aki az elnyomó párjával marad, mint egy férfi, aki zsarolja, bántalmazza a nőjét.
Kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!