Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi marad az átlagos csajoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi marad az átlagos csajoknak, ha még az átlagos pasik is a "szépségkirálynőket" kergetik?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
lófasz :D de nem jut az átlagos pasiknak szépségkirálynő,mert ők a hasonló szépfiúkkal járnak. zsák a foltját!!
2013. aug. 27. 21:02
 12/22 A kérdező kommentje:

Az lehet,hogy nem jut,de sokan mégis azt hajtják!Érted? :D

Hát oszt míííír?Erre akarnék választ kapni!De feladom inkább! :D

2013. aug. 27. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, hogy a csúnyább pasik? de ti rájuk se néztek és esélyt se adtok nekik, mert ha az ember ronda, akkor örökké egyedül marad.Legalábbis én hiába próbálkozok átlagos csajoknál, azonnal lekoptatnak.
2013. aug. 27. 21:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy azzal van a baj,hogy ronda vagy.Lehet nem is vagy az,csak Te gondolod magadról.Lehet nem megfelelő a közeledésed.Nem tudhatom,hiszen nem ismerlek.
2013. aug. 27. 21:23
 15/22 anonim ***** válasza:
14: Hidd el, az a baj, hogy tényleg fertelmesen ronda vagyok, és emellé még alacsony is, és még dagadt is. Ennek ellenére rengeteget próbálkoztam, és mind ugyanazt a reakciót váltottam ki: az undort. A közeledésemmel nincs semmi komolyabb baj, legalábbis nem annyira, hogy több száz próbálkozásból még egy randi sem jött össze.
2013. aug. 27. 21:27
 16/22 A kérdező kommentje:

De ha elégedetlen is vagy magaddal,akkor nem is fog összejönni semmi.Bocsi,de így igaz.

Miért nem próbálsz meg magadon változtatni?Az oké,hogy az arcodon nem tudsz.De a testeden tudnál.És máris lenne több önbizalom,ami pozitív egy nő számára.

2013. aug. 27. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Változtattam és mit kaptam erre: hogy nem magamat adom. Fából vaskarika. Én amúgy jól érzem magam így is a bőrömben, de mivel eddig kivétel nélkül az összes csaj azt mondta rám, hogy ronda, így elhittem. Az önbizalom meg itt már semmit sem ér, pont ahogy a kedvesség vagy az intelligencia sem. ha nem néz ki jól az ember, akkor úgy is egyedül marad, mert ronda pasival egy lány se járna.
2013. aug. 27. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:

ironizáltam, de úgy látom nem "ment át"... átlagos lányok? én ugyan az átlagosak közül a csinosabbaknál próbálkoztam többnyire (múlt idő!), de semmivel sem kedvesebbek, rendesebbek mint a "szépségkirálynők". sőt! korrektebbnek tartom ha kőkeményen beszólnak az elején mintsem hosszú ideig szórakozzanak veled, csak mert szeretethiányuk van, vagy épp dobta őket a ku*rva népszerű pasija. nőknél 4 kategória van:

-leszbikus: kilőve

-olyan csúnya lány aki szexre se: kilőve

-lány akivel csak szex: ok!

-lány aki feleségnek való: ok!

2013. aug. 27. 22:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Te hol élsz?:D
2013. aug. 27. 23:48
 20/22 A kérdező kommentje:

17.Nem hiszem,hogy ilyen kilátástalan lenne a helyzeted.És annyit tudok neked mondani,mint amit mindig nekem is mondanak.A szokásos szöveg...hogy mindenkinek megvan a párja valahol.(Csak nehéz ezt elhinni,legalábbis nekem.)

18.Igen az átlagosok között is van pont olyan "kedves",mint a "szépségkirálynők" között,ezt tudom én is,vannak ilyen nők a környezetemben.Viszont nem szabad itt sem általánosítani,mert ugye nem minden átlagos csaj ilyen.Te is rosszul választottál,rossz tapasztalat.

És igen,lehet kategorizálni a csajokat,de sokakat azt hiszem pont rossz helyre sorolnak be.

19.Én a Földön élek és csak arról nyilvánítok véleményt,amit látok,amit tapasztalok.Nem kell velem egyet érteni!

2013. aug. 28. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!