Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi marad az átlagos csajoknak, ha még az átlagos pasik is a "szépségkirálynőket" kergetik?
Az lehet,hogy nem jut,de sokan mégis azt hajtják!Érted? :D
Hát oszt míííír?Erre akarnék választ kapni!De feladom inkább! :D
De ha elégedetlen is vagy magaddal,akkor nem is fog összejönni semmi.Bocsi,de így igaz.
Miért nem próbálsz meg magadon változtatni?Az oké,hogy az arcodon nem tudsz.De a testeden tudnál.És máris lenne több önbizalom,ami pozitív egy nő számára.
ironizáltam, de úgy látom nem "ment át"... átlagos lányok? én ugyan az átlagosak közül a csinosabbaknál próbálkoztam többnyire (múlt idő!), de semmivel sem kedvesebbek, rendesebbek mint a "szépségkirálynők". sőt! korrektebbnek tartom ha kőkeményen beszólnak az elején mintsem hosszú ideig szórakozzanak veled, csak mert szeretethiányuk van, vagy épp dobta őket a ku*rva népszerű pasija. nőknél 4 kategória van:
-leszbikus: kilőve
-olyan csúnya lány aki szexre se: kilőve
-lány akivel csak szex: ok!
-lány aki feleségnek való: ok!
17.Nem hiszem,hogy ilyen kilátástalan lenne a helyzeted.És annyit tudok neked mondani,mint amit mindig nekem is mondanak.A szokásos szöveg...hogy mindenkinek megvan a párja valahol.(Csak nehéz ezt elhinni,legalábbis nekem.)
18.Igen az átlagosok között is van pont olyan "kedves",mint a "szépségkirálynők" között,ezt tudom én is,vannak ilyen nők a környezetemben.Viszont nem szabad itt sem általánosítani,mert ugye nem minden átlagos csaj ilyen.Te is rosszul választottál,rossz tapasztalat.
És igen,lehet kategorizálni a csajokat,de sokakat azt hiszem pont rossz helyre sorolnak be.
19.Én a Földön élek és csak arról nyilvánítok véleményt,amit látok,amit tapasztalok.Nem kell velem egyet érteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!