Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan kapcsolatotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatotok, amit nagyon megbántatok? Vagy úgy vagytok vele, hogy mindből lehetett tanulni valamit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez az egyik, hogy lehetett belőle tanulni, de ami leginkább hajt az az, hogy tudom magamról, hogy akkor boldog voltam és pont ezért nem fogom azt mondani, hogy bármit is megbántam. Az akkori énem boldog volt, szereztem élményeket és ennyi. :)
2013. aug. 27. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Én tanultam belőle rengeteget, és most így a második kapcsolatomnál tartva sokkal inkább tudom, hogy mi hogyan jó és mi miért rossz.

Megbánni nem bántam meg, mert akkor nagyon boldog voltam, de rájöttem, hogy közel sem olyan boldog mint a mostani párommal.

2013. aug. 27. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Életem egyik ballépése. Erős tanulópénzként gondolok rá, ha muszáj.
2013. aug. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!