Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vagyok olyan mind a tobbi gyerek? T-T
Miert akar minden pasi csak megdugni? T-T
Engem miert nm dicser senki de senki soha h szep vagyok vagy egy kedves szot szoljon hozzam,s ne csak olyankor amikor a szuleim vlm vannak?
Miert kezel mindenki maskent amiert allami gyerek vagyok? Miert nem hagy beken a tanarom matek oran? Miert nevez mar 2 eve egy nagy semminek? Miert nem szeret engem senki? Miert en kell ilyen hulye helyzetbe legyek? Mi rosszat kovetem el h mindenki (fiuk ) csufolkodik vlm es semmibe vesz? Miert nm valaja soha senki a feleloseget ertem ha kirandulast szerveznek?( ilyen is csak vlm van? Hiaba beszelt anyum az oszimal akkor se valalja senki a feleloseget soha eretem...)
Ugyerzem h semmit nm erzek...hiaba akkarok megvaltozni nm megy...
Hidd el nekem senki és semmi nem ér annyit, hogy öngyilkos légy.
Próbáld befolyásolni érzelmeid.Hidd el nehéz az élet, de úgy tudom, hogy végül mégis csak megfogja érni.
Az én filozófiai elméletem szerint két fajta ember létezik:
- aki előbb élvezi az életet, és azután szenved
- aki előbb szenved és csak azután tapasztalja élete szépségét
Ne légy meggondolatlan, hidd el minden javulni fog!
de amúgy hány éves vagy?
Nagyon sajnálom :(
Ne csinálj hülyeséget,akkor még változtathatsz.
elnézést, csak nem olvastam végig a kommenteket, szóval 14...
Még előtted áll az élet, MINDIG fel kell majd állj az életben...ezt meg kell tanulni,hidd el majd két év múlva majd boldogan emlékszel vissza arra, hogy erős maradtál és nem ölted meg magad.
Bízz bennem...
középiskola sokkal jobb lesz, nyugodj meg, hülyeség öngyilkosságra gondolni. Azért akar minden pasi csak megdugni, mert nagy a szájuk, de nem mind mondja komolyan.
Ne így fogd fel a dolgokat, nem azért történnek a dolgok, mert pont te... a felelősségvállalásnak, a matek órának, a nagy semminek pedig viselkedési és tanulási problémák lehetnek az okai. Viselkedésed miatt csúfolhatnak, lehet túl különc vagy, vagy csúnya, vagy undorító. Legyél kicsit szocializáltabb, keress barátokat, ha vannak barátaid, akkor nem fogsz ilyet kérdezni.
Mi az hogy nem érzel semmit?
áááhh bárcsak megölelhetnélek most :((((
annyira sajnállak, de lesz jobb nyugi!
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!