Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye voltam, mert barátnőm miatt felmondtam?
Figyelt kérdés
Párom azt akarta, hogy mondjak fel, hogy vele lehessek. Ezért szüleimmel is megbeszéltem és hajlandóak eltartani.2013. aug. 26. 17:14
11/15 anonim válasza:
én lány vagyok, de soha ilyet nem kérnék a páromtól. Még inkább biztatnám, hogy dolgozzon,és én is elmennék, hogy majd együtt a későbbiekben jól éljünk együtt, és semmiben ne legyen hiány. Így majd miből fogod eltartani a családod? Ha majd biztos gyereket akar? És ha a szüleid nem lesznek? Ember, 28 évesen nincs eszed?
12/15 anonim válasza:
Igen, hülye voltál.
Próbáld meg visszakérni magad, a csajt meg rövid úton hajítsd ki.
13/15 anonim válasza:
a hulye nem a megfelelo szo...
inkabb papucs vagy, de sem a csajod sem a szuleid nem normalisak
14/15 anonim válasza:
Őszintén sajnállak , hogy ilyen barátnőd van :P
Mint valami rossz Domina
De téged talán jobban , hogy az a lány ennyire betudott hálózni ilyen érett férli létedre :P
Mostmár késő bármit is tenned , de jegyezd meg ezt a hülyeséget egész életedre .... Jah ha már úgysem dolgozol akkor élvezd a dug*st egész nap ;)
15/15 anonim válasza:
wow, igazi punci vagy
a csaj mondja meg mit csinálj, és a szüleid fognak eltartani :D
A barátaid nem röhögnek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!