Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülye voltam, mert barátnőm miatt felmondtam?
Figyelt kérdés
Párom azt akarta, hogy mondjak fel, hogy vele lehessek. Ezért szüleimmel is megbeszéltem és hajlandóak eltartani.2013. aug. 26. 17:14
1/15 anonim válasza:
Kemény. Igen, az voltál, de erre majd csak később fogsz rájönni.
2/15 anonim válasza:
Nem, nem te voltál a hülye, hanem a szüleid.
4/15 anonim válasza:
Igen, hülye voltál! Egyébként fejtsd már ki bővebben!
( milyen munka volt? hány évesek vagytok? A szüleid hogy mentek bele?)
5/15 anonim válasza:
Ez nagy hülyeség volt. Rendben, a pénz nem tesz boldoggá, de ha másért nem is, a jövő miatt muszáj, hogy legyen. Így nem lesz. És egyszer mindenképp el kell menned dolgozni, akkor majd mi lesz? Szomorú, de pénz nélkül már nem lehet élni.
7/15 A kérdező kommentje:
28 vagyok és sajnos elég jó munka volt, könnyű viszonylag jó fizu csak sok időt kellett ott lennem
2013. aug. 26. 17:20
8/15 anonim válasza:
höhh én örülnék ha ilyen pasim lennee...:D:D:D:D
álmodik a nyomor:*
9/15 kendrazoltan válasza:
Párodban a felelősségteljes viselkedés, a szorgalom és a felnőtt fejjel való gondolkodás leghaloványabb szikrája sincs meg, viszont az önzőség és a mások életének befolyásolására való vágy annál inkább. Ha normális életet szeretnél magadnak, ahhoz a munka a kulcs és minél előbb végigjárod a szamárlétrát, annál előbb lesz neked (ÉS A PÁRODNAK IS!!!) jobb és könnyebb. Te jelenleg visszaugrottál az első fokról...ilyen megvilágításban kérdezd meg magadtól újra, hogy hülye voltál-e...
10/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy normális 28 éves felnőtt ember ilyet csinál. Mondjuk a szüleid sem semmik. A barátnőről már nem is beszélve. Ő nem dolgozik? A szüleid most már egész életedben el fognak tartani, vagy hogy gondoltátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!