Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abii95 kérdése:
Mit lehet tenni ebben a szituációban? (kiegészítés lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác aki nagyon tetszik, és szerintem én is bejövök neki. Ő az a fajta fiú aki minden este más lánnyal van. Mikor beszélgettünk azt mondta hogy aranyos és szép lány vagyok, de nem akar nekem rosszat, nem akar megbántani. Ilyenkor mi van? Bejövök neki vagy nem, van esélyem, mit csináljak? Én nem akarok egy egy éjszakás kalandot vele ( főleg úgy hogy még szűz vagyok)2013. aug. 26. 14:50
11/15 A kérdező kommentje:
És szerintetek egy kalandba belemenjek?? :/
2013. aug. 26. 15:09
12/15 anonim válasza:
Ha érzel iránta valamit( a szexuális vonzalmon túl),akkor a legrosszabb ötlet belemenni egy kalandba.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 26. 15:15
14/15 anonim válasza:
Isten ments,hogy te is abba a hibába ess,hogy járni kezdesz vele 'majd én megváltoztatom' címen. Sokan megjárták... :(
Nekem úgy tűnik,hogy jó neki ez az életforma,és inkább most élje ki magát,mint családapaként. Ez a korszak pár évig fog tartani. Ha addig nem keres téged komolyabban,akkor neked sem kéne rájárnod. Nyilván érez valamit irántad,mert nem egy r*binek tart,akit meg lehet dugni-és ez jó. :)
Én azt javasolnám,hogy továbbra is maradj olyan,milyen voltál (a nem ribi,aranyos csaj) és mosolyogj sokat! :)))
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2013. aug. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!