Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire készüljek ha anyukám rájön?
első vagyok: Szerintem is mondd el anyukádnak,tényleg jobb ha tőled tudja meg,meg ha már egy éve együtt vagytok,csak el kéne neki mondani.Először biztosan ki fog borulni,de valahogy majd be kéne neki mutatni a srácot meg a csládját,hogy lássa,hogy a származása miatt még nem feltétlen rossz.Gondolom anyukádnak valami rosz élménye van a romákkal kapcsolatban,azért gondolkodik így,meg persze én is néznék egyet ha a lányomnak ilyen barátja lenne,de csak a te boldogságodat akarja ő is,de érthető hogy félt. Sok sikert :)
Egyébként de sok fajgyűlölő kretén van itt....
Szerintem már az egy jó pont hogy ilyen régóta vagytok együtt, hogyha pedig az anyukád szeret, már pedig a gyereke vagy akkor ezt is el kell fogadni, és magában kezelnie a problémáját, mert ezt neki kell magában megoldania.
Persze tudom vannak hülye szülői viselkedések, és pl nekem is nagyon sok időbe telt elmondani, hogy szeretem a nőket, és barátnőm van, és ők is vallásosak tudod, de el kell fogadniuk mert a gyerekük vagy! :)
17/L
Megkövezhettek érte, de én az anyukának adok igazat.
A családomban is előfordult hasonló eset, csak itt a fiú volt magyar, és a lány új. És a gyerekeik mind úgy éltek mind a cigányok zöme. És úgy, hogy megvolt az anyagi lehetőség a normális életre. .
Hihetetlen tök normális anyukád van és akkor ilyet csinálsz?
Szerintem kevés Anyuka van aki örülne ha a gyereke egy cigánnyal jönne össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!