Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátomnak már inkább csak a testi dolgokra kellek, mit tegyek?
Na ez elég feminista szöveg hogy a bunkó srác csak a szexre megy.... azért azt még nem tudjuk hogy a kérdező mennyi szexet kíván, ha ő csak kéthetente akarja akkor ne várja már el senki egy férfitól hogy babusgatja a lányt, "majd amikor szeretnéd, így meg úgy". Az meg a másik hogy amikor én ilyen helyzetben voltam hogy több szexet kívántam mint a párom(heti 1 nem volt elég), akkor én is annyira ki voltam éhezve, hogy simán rávágtam volna, hogy napi kettőt akarok!
Nem biztos hogy a srác kihasználja, csak szexuélisan nem biztos hogy összeillenek.
Most az a bajod, hogy a barátod kíván téged? És a szexuális frusztrációját nem tudja kezelni, és ezért dühös lesz?
Beszéljetek a szexuális igényeitekről, hogy te hányszor kívánod, és hogy ő hányszor...
Az a gond azzal, hogy nem lehettek mostanában annyit együtt, hogy ő nem szeretné, hogy a számára legjobb programban veled hiányt szenvedjen (ez érthető), viszont így a többi, szexen kívüli együttes programra már nem jut annyi, vagy semennyi idő.
Ez pedig csapda, mert ha akarattal visszavesztek a szexből, akkor lehet, hogy ez frusztrálni fogja őt, vagy téged is, megrendülhet benned az a bizalma, hogy kívánatos vagy a számára. Ha meg minden időtöket a szexszel töltitek, akkor nem lesz semmi más közös élményetek, és kiüresedik a kapcsolat.
Ha nem tudjátok megoldani, hogy egyetértés legyen a szexuális igényekben, vagy nem tudtok több időt szakítani egyéb együttes időtöltésre, akkor érdemes megfontolni a szakítást, vagy úgyis odáig fajul a dolog magától.
Előszőr is azt tanácsolom hogy próbálj meg vmi ujjat vinni a kapcsolatotokba hogy ujra fellobanjon az a szunyhadó parázst
Valószinűleg kapcsolatotok ellaposult igy már nincs benne semmi uj csak a szexben lelitek örömötöket és ez már régen rossz vagy próbáljatok vmi megoldást találni vagy szakitsatok.ennyi:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!