Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg csak a saját kedvtelésükre sminkelnek, járnak manikűröshöz, fodrászhoz? A fiúkat tényleg nem érdekli a lány körme, haja, sminkje?
Körmöt pont Lszarom, ahogy első frappánsan megválaszolta :) Kicsit se izgat, csak legyen szépen levágva és tiszta legyen. Nem zavar ha színes meg mintás, de kicsit se érdekel.
A smink már más tészta, én nagyon nem szeretem a sminket. A természetes, szép arcot szeretem, nem azt mikor 6 centi alapozó meg festék mögött van valami ocsmányság, akitől hánynom kell reggel, ha meglátom.
22/F
van amelyik fiúnak bejönnek ezek, egyik barátom pl. megőrül a francia műkörömért, mert nőies (nem neki van hanem a barátnőjének, mielőtt valaki belekötne =p)
én sminkelem magam, de nem úgymint Annácska vagy pl. Medveczky Ilona xD
viszont az ilyen sminktetoválás nem jön be nekem sem, szerintem egy két embernek az arcát nagyon k*rvássá teszi =S
de ez az én véleményem =)
igaza van a párodnak is, nem elsősorban ez a fontos, egy szép arcú lány akkor is szép ha nem volt ideje sminkelni. De szerintem nagyon fontosak a részletek, lehet hogy észre sem veszem hogy manikűrösnél volt, mégis sokat dob az összhatáson.
Nemrég találkoztam egy lánnyal aki tökéletesen nézett ki, annak ellenére hogy semmi feltűnő nem volt rajta, látszólag alig volt smikelve, nem volt színes körme, teljesen szolid volt. Aztán randi közben vettem észre milyen érdekesen vani kifestve a szeme, milyen szép kis fülbevalója van, ápolt keze. És ezekkel a részletekkel lehet hogy sokkal többet foglalkozott mint egy festett karikafülbevalós p*csa
17:32
Pedig drága medvénk még el tudna viselni némi málnát a szemei között. : )
Lány vok és a páromnak se jönnek be az ilyen dolgok. Festettem régen a hajam, már azt is abbahagytam miatta, mert ő nagyon szereti a természetes hajszínemet. A körmömön nem szereti az erős színeket, átlátszó vagy halvány színek jönnek be neki vagy legjobban ha semmi nincs rajta. A sminket utálja, egyedüli amit elfogad a szemceruza, azt használok. Amikor buliba megyünk vagy ilyen helyekre akkor nem zavarja a dolog, de amint hazaértünk irány a fürdő és moshatom le:)
Párom 21 éves. Ja és hozzátenném régen rohadtul festettem magam, mert azt hittem az tetszik a pasiknak! De rájöttem így meg neki is jobb és nekem is kényelmesebb.
tegnap este egy bulin elég erősen ki voltam sminkelve, és találkoztam egy fiúval akinek bejöttem még kb 3éve. azt mondta, jobban tetszett neki mikor természetesebben néztem ki.
amugy bulin kivül szolid a nyerő nálam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!