Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vettetek a 2. hónapforduló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vettetek a 2. hónapfordulótokra? 15/L

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit kellene vennem...Akinek van valami jó ötlete, vagy saját tapasztalata, megköszönném :)
2009. okt. 30. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
minek kéne venni minden hófordulóra?? hivd meg a mekibe és csá:D:D
2009. okt. 30. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Levegőt.
2009. okt. 30. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a hóforduló ünneplősdit, mert annak semmi értelme, viszont a félévenkéntit azt már igen. Egy szál virág és helló!
2009. okt. 30. 17:22
 4/14 anonim ***** válasza:
semmit. ezt nem kell számontartani.
2009. okt. 30. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

én az első közös képünket a párommal, kinyomtattam és beletettem egy szivecskés képkeretbe és ezt adtam neki meg egy tábla csokit.

2009. okt. 30. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy 15 éves vagy :DD Hónapfordulóra mit venni.. istenem neeemár.. :DDDD
2009. okt. 30. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:

semmit. mi csak a fél évre és az egy évre vettünk (apróságot) egymásnak.

15/L

2009. okt. 30. 17:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Szép idő azért ez a 2 hónap is. De szerintem sem kell semmi...Max egy tábla csokit vittem/hozott a barátom és azt ketten szépen megettük :) Félév, utána pedig már csak az évek jelentősek :) A hónapokat csak fejben kell számon tartani :)
2009. okt. 30. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
mi pár szép szót mondunk egymásnak a hónapfordulókon, és évfordulókon meg félévfordulókon ajándékozunk is. félévfordulókon valami apróságot, évfordulókon valami nagyobbat, de akkor sem nagyon drága dolgot. barátom hónapfordulón néha meglep engem egy szál rózsával, vagy ilyesmi. ha nagyon szeretnél neki valamit, szerintem megteszi egy tábla csoki, vagy hívd meg cukrászdába egy finom sütire!
2009. okt. 30. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
süss neki valami egyszerűt! pl muffint :) és cukormázzal csinálhatsz feliratokat is a tetejére:)
2009. okt. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!