Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném ha újra össze jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha újra össze jönne velem az exem. Módszerek?

Figyelt kérdés
Tippeket,tanácsokat,ötleteket,módszereket szeretnék hogy hogyan szerezhetném vissza az exemet.nem olyanokat akarok hogy vigyem el fagyizni..!komolyabbakat szeretnék és aminek van is értelme!Szerintetek?

2013. aug. 25. 16:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
volt már egyszer olyan csak akkor meg azt hinnék, hogy követem ezt meg nem akarom
2013. aug. 25. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
ááá,ez már félrekúr
2013. aug. 25. 17:01
 13/15 A kérdező kommentje:
NEMNEMNEM!!!!!na ő az a lány aki nem olyan!!!! :)
2013. aug. 25. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
11 Ne érdekeljen, hogy ki mit hisz, lépj.
2013. aug. 25. 17:11
 15/15 A kérdező kommentje:
legutóbb mikor be mentem hozzá a suli elé akkor is elkezdett vitatkozni.meg hogy ő nem akarja megbeszélni stb (ez volt márciusban!!!!!) mert nem most volt már a szakítás..de én még mindig ugyanúgy szeretem és vissza szeretném 'hódítani'
2013. aug. 25. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!